Kenneth Perez pakt meteen vedette van Ajax aan: 'Waar was hij vanavond in godsnaam?'

9 november 2023, 20:47   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ESPN

Steven Bergwijn en Steven Berghuis gaven niet thuis in de wedstrijd tussen Ajax en Brighton & Hove Albion, zo concluderen de analisten van ESPN. Kenneth Perez heeft zelfs ‘niets’ gezien van Bergwijn.

“Er wordt vaak gewezen naar de aankopen en de jongere spelers, maar waar is Bergwijn in godsnaam geweest vanavond? Ik heb nul gezien van Bergwijn”, stelt de analist na de 0-2 nederlaag van Ajax. Tafelgenoot Marciano Vink vindt Ajax ‘broos’. “Daarmee bedoel ik dat je ervan afhankelijk bent of je dragende spelers wel of geen goede wedstrijd spelen. Berghuis en Bergwijn hebben we in deze wedstrijd niet gezien, dat vind ik heel broos. Je kunt er niet van op aan.”

Artikel gaat verder onder video

Volgens Perez geldt voor veel clubs dat ze afhankelijk zijn van hun topspelers. “Als je twee beste spelers, tussen aanhalingstekens, niet goed spelen, dan ben je gewoon minder. Dat is altijd zo. Dan kun je niet echt een topwedstrijd spelen.” Karim El Ahmadi denkt op zijn beurt dat het scoreverloop Ajax niet heeft geholpen.

“Ik denk dat ze het tactisch wel aardig hadden staan. Doordat je met 0-1 de rust in gaat, ga je daarna proberen er 1-1 en 2-1 van te maken. Als het 0-0 had gestaan bij de rust, kan je de tweede helft met dezelfde tactiek verder en kom je er misschien wel doorheen”, aldus El Ahmadi.

Ben je het eens met de kritiek op Steven Bergwijn en Steven Berghuis?

Laden...
2128 stemmen
Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Zeeuwke
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Verwacht nu binnen een paar weken geen wonderen we maken stappen en dat is het belangrijkste !!!!

KingJacobus.
Link gekopieerd!
    1
    + 1
avatar

Bergwijn zijn aandeel was de 0-2 Berghuis kwam goed weg had donkerrood moeten krijgen.

BENNINK24
Link gekopieerd!
    1
    + 1
avatar

Duidelijke zaak van die twee , moet je gewoon per direct van af, als je door wilt ontwikkelen. Want die twee kosten veel geld en ze brengen te weinig, tot bijna niets. Daar voor zijn er wel gedrevende voetballer die graag voor ajax willen voetballen. Dus advies weg met die twee. P.s Taylor mag wat mij betreft ook mee.

Theodorus67
Link gekopieerd!
    2
    + 1
avatar

De 0-2 was inderdaad een fout van Bergwijn. Hij was te lui om het gat dicht te lopen. Ondanks dat hij het nu fantastisch naar de zin heeft. Berghuis lijkt steeds meer op een psychopaat.

ria vandenhoek
Link gekopieerd!
    2
    + 1
avatar

Laten we eerlijk zijn Europees gezien zijn wij een aanfluiting ajax feyenoord en az kunnen niet winnen dus het Nederlands voetbal stelt niet zoveel voor.eurpees gezien .dat zijn de feiten

gizmax
Link gekopieerd!
    1
    + 1
avatar

En maar blijven zeiken 1 dag niet gezeken is een dag niet geleefd Mooie azijn zeikerd is die Perez net als de rest van die droef toeters van analisten bahbahbah

KROTJE
Link gekopieerd!
    1
    + 1
avatar

Perez vind ik altijd een babbelkous, maar hij noemt nu man en paard, prima. Deze gasten kosten Ajax niet alleen punten maar ook veel salaris. Ook Rensch en Taylor mogen de uitgang van de Arena achter zich laten. Hopelijk komt in de winterstop een ommekeer qua spelersbestand.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen