Kijkers spreken schande tijdens Go Ahead Eagles - Vitesse: ‘De scheids moet hier ingrijpen’

4 november 2023, 21:34   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ESPN

Het veld waarop Go Ahead Eagles en Vitesse zaterdagavond tegen elkaar spelen in De Adelaarshorst is op sommige plekken onbespeelbaar. Dat ondervond ook Million Manhoef al vroeg in de wedstrijd aan den lijve.

De 21-jarige aanvaller van Vitesse stond in de tiende minuut klaar om een hoekschop te nemen. Het veld rondom de cornervlag was door de hevige regenval in Deventer echter veranderd in een modderpoel, waardoor de hoekschop van Manhoef nog voordat deze het strafschopgebied van Go Ahead Eagles bereikte over de achterlijn belandde.

Artikel gaat verder onder video

“Je kunt de corners maar beter kort nemen, want anders is hoongelach hetgeen je ten deel valt”, reageert ESPN-commentaar Martijn van Zijtveld op het moment. Manhoef zelf was ogenschijnlijk verbijsterd door de wijze waarop de bal van zijn voet vertrok. De buitenspeler keek toen hij terugliep naar eigen helft vol afschuw naar het veld. 

Ook op social media is er grote verbazing en afkeuring over de staat van het desbetreffende stuk veld. Sommige kijkers vragen zich zelfs af of scheidsrechter Erwin Blank niet moet ingrijpen, daar een gedeelte van het veld simpelweg onbespeelbaar is.

It's showtime! Zet minimaal €10 in en krijg 5 freebets van €10 cadeau!

It's showtime! Zet minimaal €10 in en krijg 5 freebets van €10 cadeau!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Kramer
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Beter dan plastic, maar gewoon een slecht onderhouden of slecht aangelegd gedeelte van het veld. Goede afwatering en juiste bodem zijn dit soort dingen mee te voorkomen, ook met deze natte dagen.

boyke
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Je kan oom stellen ondanks die hoek slecht is ga je zo geen corner nemen en hou je rekening met het veld en speel je kort even terug. Je hebt toch wel enig verstand dat je daar geen corner behoorlijk kan nemen, hou daar dan rekening mee en schakel een medespeler in.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen