Perez verbaasd: 'Waarom wordt gezegd dat hij voor zestig miljoen naar Atlético Madrid gaat?'

13 november 2023, 22:46   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Kenneth Perez vindt het opmerkelijk dat er van Feyenoord-spits Santiago Giménez al wordt verwacht dat hij bij een Europese topclub mee zou kunnen. De analist van ESPN ziet dat de Mexicaan zich fantastisch heeft ontwikkeld in Rotterdam-Zuid, maar vindt de 'hype' die ontstaat overdreven.

In het programma Voetbalpraat van ESPN geeft journalist Willem Vissers van De Volkskrant aan dat hij Giménez een spits vindt die ooit bij een club als Atlético Madrid, of nog hoger, gaat spelen. Dat stuit Perez tegen de borst, want de analist van de sportzender vindt het overdreven dat er van Giménez wordt verwacht dat hij zo maar slaagt bij een topclub: “Waarom wordt het eigenlijk zo makkelijk gezegd dat hij wel bij Atlético Madrid en dat soort clubs eindigt? Hij is niet eens de eerste spits bij Mexico", maakt een verbaasde Perez duidelijk. "Mensen gaan er maar vanuit dat hij vijftig of zestig miljoen moet opleveren en dat hij bij Atlético Madrid uitkomt.” 

Artikel gaat verder onder video

De Deen vindt het opvallend dat er van de 'tweede spits van Mexico' wordt verwacht dat hij voor een gigantische transfersom een overstap maakt naar een Europese topclub. “Waarschijnlijk kunnen we concluderen dat zijn daadwerkelijke niveau ergens tussen dat topniveau, dat hij al heeft laten zien,, en zijn bodemniveau zit. Nou, dan vind ik het heel makkelijk om te zeggen dat hij op basis van dat gemiddelde niveau voor zestig miljoen euro naar Atlético gaat”.

Perez is overigens wel te spreken over de Giménez die hij dit seizoen bij Feyenoord ziet, al lijkt de Mexicaan momenteel iets minder in vorm:  “Ik zie een goede spits die zich fantastisch heeft ontwikkeld. Hij heeft het in ieder geval tegen Lazio laten zien in de Champions League. Hij zit nu wel in een mindere periode en dan zie je ook wat zijn bodemniveau is", besluit hij.

Hoeveel is Santiago Giménez waard?

Laden...
5366 stemmen
Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Maister
Link gekopieerd!
    1
    + 1
avatar

Waarom wordt er altijd zo overdreven gedaan over jonge talenten? Het is belachelijk dat er van Giménez wordt verwacht dat hij meteen bij een topclub slaagt. Laten we eerst eens afwachten hoe hij zich verder ontwikkelt voordat we hem al bij Atlético Madrid neerzetten. En dat hij niet de eerste spits is bij Mexico, betekent niet dat hij geen potentie heeft. Stop met die onrealistische verwachtingen en laat de jongen gewoon rustig groeien bij Feyenoord

gtsb
Link gekopieerd!
    1
    + 1
avatar

Dat doet de media vooral .

Performance
Link gekopieerd!
    3
    + 1
avatar

als er een Ajax sticker of een 020 streepjescode op zijn voorhoofd staat zeker 100 miljoen als ik naar die transfer van Anthony naar MU kijk, de tijd van weggeef prijzen zijn voorbij bij Ons Feyenoord en daar staat het gehele Legioen achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen