Vermoedelijke opstelling van Ajax voor duel met Brighton

9 november 2023, 07:38   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Ajax-trainer John van ’t Schip kiest in het duel met Brighton & Hove Albion donderdagavond vermoedelijk voor Silvano Vos op het middenveld als vervanger voor de geblesseerde Branco van den Boomen. Ook keert Devyne Rensch terug in het team. Verder is de verwachting dat de oefenmeester zijn elftal intact laat voor het treffen in de Europa League.

Dat verwacht het Algemeen Dagblad althans over de vermoedelijke opstelling. Hoewel Borna Sosa weer fit is, houdt Van ’t Schip volgens de ochtendkrant voor de positie van linksachter vast aan Ar'jany Martha, ondanks dat het voor hem de derde wedstrijd in acht dagen zou betekenen. Op de rechterflank krijgt de herstelde Rensch wel de voorkeur boven Anton Gaaei.

Artikel gaat verder onder video

In het doel krijgt Diant Ramaj dus wederom de voorkeur, ondanks dat Jay Gorter weer fit is. De Duitse sluitpost maakt tot dusver een uitstekende indruk en behoudt het vertrouwen van Van ’t Schip. Op het middenvelder krijgt de jeugdige Vos de voorkeur boven bijvoorbeeld Benjamin Tahirovic en vormt het middenveld met Kenneth Taylor en Kristian Hlynsson.

De voorhoede is verder ongewijzigd ten opzichte van de wedstrijden tegen FC Volendam en sc Heerenveen, waardoor Chuba Akpom ondanks zijn goede invalbeurten genoegen moet nemen met een plek op de reservebank.

De vermoedelijke opstelling van Ajax: Ramaj; Rensch, Sutalo, Hato, Martha; Vos, Taylor, Hlynsson; Berghuis, Brobbey, Bergwijn

Wie zie jij liever als rechtsback?

Laden...
1702 stemmen
Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

dilima1966
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Alsjeblieft geen Rensch

Goku
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Vanavond wat puntjes halen voor NL

KROTJE
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Dan moeten Brighton en Veltman en Van Hecke wel willen meewerken.

CG
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Toch denk ik dat we met 2 - 1 kunnen winnen.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen