Ajax-supporters walgen in Nijmegen van optreden van peperdure Ajacied en schreeuwen om vertrek

3 december 2023, 23:47   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © Imago

Steven Bergwijn heeft zondagmiddag in het duel van Ajax tegen NEC een slechte indruk achtergelaten om de supporters van Ajax. Op sociale media stromen de negatieve reacties over het optreden van de aanvoerder van de Amsterdammers binnen en wordt er veelvuldig om een vertrek van Bergwijn gevraagd, die in het verleden voor dertig miljoen euro naar de Johan Cruijff ArenA kwam.

"Bergwijn, het is gênant. Wissel hem toch eens", schrijft een supporter van de Amsterdammers op X. Dat gevoel leeft bij meer supporters: "Hoe staat Bergwijn er nog in? Hij doet echt niets goed en heeft ook nog eens 0,0 inzet", schrijft een andere fan van de Amsterdamse club. Andere supporters van Ajax constateren zondagmiddag tijdens de wedstrijd tegen NEC dat Bergwijn de grootste miskoop is in de historie van de nummer acht van de Eredivisie: "Qua prijs-kwaliteit is Bergwijn toch zonder twijfel de slechtste aankoop van Ajax in deze eeuw. Daar vallen de Mislintat-aankopen bij in het niet, toch?", vraagt een andere supporter zich hardop af.

Artikel gaat verder onder video

Voor de kritische Ajax-supporters is er mogelijke goed nieuws op komst, want vanuit Saudi-Arabië is er in ieder geval interesse in Bergwijn. Zo zou Al-Ettifaq zich al officieel gemeld hebben voor de Oranje-international, die wel een flinke transfersom moet kosten.

Moet Ajax Bergwijn verkopen?

Laden...
6248 stemmen

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

 • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

KingCrimson
Link gekopieerd!
  8
  + 1
avatar

Terechte kritiek. Die jongen levert nauwelijks. Heeft alleen af en toe goede momenten. Hij moet zich schamen. Ajax moet hem zsm de deur uit doen en een verlies gaan nemen.

CG
Link gekopieerd!
  5
  + 1
avatar

Net zoals velen ben ik ook geen fan van Bergwijn !!

Wat is Waar ?
Link gekopieerd!
  0
  + 1
avatar

Leuk dat je dat even mrd , thanks

AlleHensAanDek
Link gekopieerd!
  4
  + 1
avatar

Voor de hoofdprijs verkopen en dan Noa Lang ophalen. Die zal minder kosten dan dat Bergwijn oplevert. Lang sprak laatst in een interview uit dat er maar 1 club in NL in zijn hart zit (en daarom koos hij niet voor Feyenoord in de zomer).

KROTJE
Link gekopieerd!
  3
  + 1
avatar

Hè hè eindelijk roeren de supporters tegen Bergwijn. Bergwijn werd en wordt voortdurend door het Ajaxse in bescherming in genomen. Sinds zijn komst bracht en brengt hij Ajax niet veel vooruitgang. Het krediet van Bergwijn, Taylor, Brobber, Berghuis begint op te raken en de winterstop is gunstig voor Ajax om knopen door te hakken. Mijn mening over Brobbey dat ik hem geen spits voor Ajax vind wordt niet unaniem gedeeld, geeft niets, wel blijf ik merkwaardig vinden dat Brobbey -spitslessen- van Johnny Bosman nodig heeft......Brobbey speelt bij de A1 en niet bij Onder 14 van Ajax.

BENNINK24
Link gekopieerd!
  2
  + 1
avatar

Tis van begin af aan al een matige voetballer, dus wie hem gecontracteerd heeft, heeft al geen verstand van voetbal. Maar goed, weg doen die gast waardeloos voor het team, als aanvoerder straalt ie totaal niks uit, hij leverd gewoon niks op.

JohanRieks15
Link gekopieerd!
  2
  + 1
avatar

3week geleden was het nog taylor die der niks van kon....

Bastiaan Vanderplas
Link gekopieerd!
  0
  + 1
avatar

Dit is absoluut geen aanvoerder ...

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen