Ajax-talent Misehouy komt terug op impulsief besluit

25 december 2023, 15:08   Bijgewerkt: 25 december 2023, 15:29
Foto: © Imago

Ajax-speler Gabriel Misehouy (18) is terug op Instagram. Het talent van de Amsterdammers ging van het social platform af, nadat hij veel kritiek ontving, naar aanleiding van een post die hij plaatste na de pijnlijke bekeruitschakeling van de Amsterdammers tegen Hercules. Inmiddels is de middenvelder weer terug.

Kort na het laatste fluitsignaal bij de bekerwedstrijd tussen Hercules en Ajax (3-2) plaatste Misehouy een foto van zichzelf in actie bij de beloften van Ajax met daaronder geen tekst, maar enkel leestekens: "...", stond er onder de foto. Het was een opmerkelijke post op een opvallend moment, vlak na de gênante uitschakeling van Ajax in de KNVB Beker. Diezelfde avond heeft Misehouy zijn Instagram-account verwijderd.

Duidelijk is dat Misehouy bij Ajax niet blij is met de kansen die hij, in dit geval niet, krijgt bij het eerste elftal van de Amsterdammers. De aanvallende middenvelder moet zijn minuten voornamelijk maken bij de beloftenploeg van Ajax in de Keuken Kampioen Divisie en wordt nauwelijks bij de A-selectie betrokken. 



Lees ook:
Ajax-supporters raken overtuigd en doen oproep aan trainer John van 't Schip

Een dag na de blamage van Ajax liet Misehouy met een doelpunt en assist tegen FC Eindhoven zijn voeten al spreken bij Jong Ajax. Inmiddels is hij dus ook weer actief op social media, want hij kwam en met een bericht waarin hij iedereen fijne kerstdagen en een gelukkig nieuwjaar wenst, terwijl hij via story’s enkele uitverkiezingen (Talent van de Week & Elftal van de Week in de Eerste Divisie) deelde.

Of zijn gedrag op social media nog invloed gaat hebben om zijn toekomst bij Ajax, is niet duidelijk. De kans bestaat dat de achttienjarige voetballer na dit seizoen vertrekt bij de nummer vijf van de Eredivisie, want zijn contract in Amsterdam loopt af. Eerder werd Manchester City aan Misehouy gelinkt, maar dat gerucht wordt door zijn zaakwaarnemer ontkend. Er lijkt op dit moment wel weinig perspectief te zijn in Amsterdam voor de aanvallende middenvelder. Zelfs in een duel tegen Hercules - en de technische staf van Ajax besloot om de nodige wisselspelers op te stellen - behoorde Misehouy niet tot de wedstrijdselectie. Zijn ontevredenheid over zijn huidige rol lijkt daardoor alleen maar toe te nemen.

Verdient Misehouy een kans in Ajax 1?

Laden...
952 stemmen
Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Nicol4s
Link gekopieerd!
    7
    + 1
avatar

Ach, nu hij weer op Instagram is, zal Misehouy wel helemaal gelukkig zijn met zijn gebrek aan speeltijd bij Ajax.

Swiebertje
Link gekopieerd!
    1
    + 1
avatar

Misewienouweer🤣🤣🤣🤣 Omdat hij goed was tegen Eindhoven🤣🤣🤣🤣

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen