De Telegraaf: 'Woede bij Ajax wegens karaktermoord op Van der Sar'

1 december 2023, 22:20   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

De Telegraaf is vrijdagavond met een uitgebreid verhaal naar buiten gekomen over de rol van Maurits Hendriks binnen Ajax. Volgens de ochtendkrant houdt men bij Ajax Hendriks verantwoordelijk voor het lekken van informatie naar het boek van Menno de Galan, Ajax is crisis.

Vrijdagmiddag maakte Ajax-watcher Mike Verweij in de podcast Kick-Off van De Telegraaf al bekend dat Hendriks het grote lek is binnen Ajax en vrijdagavond is hij daar in de krant verder op ingegaan. Daarin schrijft de journalist dat er woede heerst op sportcomplex De Toekomst van Ajax over het feit dat Hendriks nog steeds actief is als Chief Sport Officer van de Amsterdamse club. Zeker nadat Hendriks in de ogen van medewerkers van de nummer acht van de Eredivisie een mes in de rug van Edwin van der Sar heeft gestoken in het boek van De Galan: "De verbijstering bij veel Ajax-werknemers dat Maurits Hendriks nog altijd rondloopt op sportpark De Toekomst heeft plaatsgemaakt voor woede", valt er te lezen in de krant.

Artikel gaat verder onder video

Het is niet zo dat Hendriks in het boek geciteerd is, dus bewijs dat Hendriks 'karaktermoord' op Van der Sar heeft gepleegd is er niet, maar volgens De Telegraaf bevestigen bronnen dit verhaal wel. De krant heeft Hendriks deze week gevraagd om een reactie, maar de oud-hockeycoach wenst niet te reageren.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

 • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Bean
Link gekopieerd!
  0
  + 1
avatar

stelletje relnichten bij ajax, crimson past er ook wel bij. Elkaar in het pak naaien. Zoals ik al zei, nichten zijn het daar in amsterdam

Hijreageertaltijd
Link gekopieerd!
  4
  + 1
avatar

Nee joh bij jou cluppie gingen ze lekker om met van Bommel en v Nistelrooy spiegeltje nog niet gekocht merk ik

KingCrimson
Link gekopieerd!
  2
  + 1
avatar

Mislukkeling.

Derk62
Link gekopieerd!
  2
  + 1
avatar

020 in crisis, daar moet een boek over geschreven worden, zal wel net zo dik zijn als de Bijbel, mietjes, draait maar alleen om geld

KingCrimson
Link gekopieerd!
  1
  + 1
avatar

Ik weet niet voor welk clubje jij bent maar dáár draait het gegarandeerd óók alleen maar om geld, dus wat lul je dan?

Kramer
Link gekopieerd!
  1
  + 1
avatar

Ag, vleugelmoer heeft er ook geen reet van gebakken. Hij heeft de club helemaal kapot gemaakt, heeft niets met karaktermoord te maken.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen