Hartman verrast met optreden als analist bij compleet andere sport

21 december 2023, 16:21   Bijgewerkt: 21 december 2023, 16:36
Foto: © Imago

Quilindschy Hartman is donderdagavond te gast in de dartsstudio van Viaplay. De linksback van Feyenoord schuift aan voor de avondsessie van het WK darts.

Het bezoek van Hartman is live op tv aangekondigd door Koert Westerman. "Weet je wie er vanavond in de studio is? De linksback van Feyenoord en Oranje: Quilindschy Hartman. Jij moet hopen dat het uitloopt vanmiddag", richt de presentator zich tot analist Martijn Kleermaker, die fan is van Feyenoord. "In principe maakt het me niet zo heel veel uit naast wie ik kom te zitten, maar dat had ik uiteraard wel geinig gevonden", reageert hij.

Hartman kwam woensdagavond met Feyenoord voor de laatste keer dit kalenderjaar in actie en heeft nu vakantie. In de eerste week van januari reist de ploeg van trainer Arne Slot af naar Marbella, waar de Rotterdammers zich zullen voorbereiden op het tweede deel van het seizoen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

doordekken
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ja, want wat is er nou leuker dan een voetbalspeler die over darts praat? Zo origineel en verrassend!

Maister
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Het is duidelijk dat Hartman een welverdiende vakantie heeft, als zijn haar al zo lang is gegroeid sinds zijn laatste wedstrijd met Feyenoord.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen