Humberto Tan frustreert tv-kijker tijdens voorbeschouwing Celtic - Feyenoord: 'Bizar dit'

13 december 2023, 21:40   Bijgewerkt: 13 december 2023, 21:57
Foto: © RTL 7

Humberto Tan, Theo Janssen en Giovanni van Bronckhorst hebben zich woensdagavond tijdens de voorbeschouwing op de wedstrijd tussen Celtic en Feyenoord de woede van tv-kijkers op de hals gehaald. Terwijl op Celtic Park het welbekende You'll Never Walk Alone klonk, werd er in de studio van RTL 7 gewoon doorgepraat.

Dat werd Tan, Jansen en Van Bronckhorst niet in dank afgenomen. Op social media klinkt er de nodige kritiek op het drietal. "Indrukwekkend You'll Never Walk Alone op Celtic Park en in de studio zitten ze er doorheen te ouwehoeren. Dan snap je het niet", schrijft iemand. "Bizar dit. Gewoon door You'll Never Walk Alone heenlachen en ouwhoeren", doet een ander zijn beklag.

Artikel gaat verder onder video

Feyenoord speelt woensdagavond op bezoek bij Celtic zijn laatste wedstrijd in de groepsfase van de Champions League. Voor de Rotterdammers staat er weinig meer op het spel. Feyenoord kan zich niet meer plaatsen voor de volgende ronde van de Champions League en is al verzekerd van een plekje in de play-offs van de Europa League.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

KROTJE
Link gekopieerd!
    4
    + 1
avatar

"You'll never walk alone" van Gerry and the Pacemakers was vanaf de jaren zestig het lijflied van FC Liverpoolsupporters een cultlied. Later werd dat lied "gejat" door vele andere clubs, lekker origineel nep. Bij Liverpool zingen de supporters met passie, met heel veel liefde voor de club, soms met tranen in de ogen. FC Liverpool is voor hen vanwege de armoe in die regio hoofd- en belangrijke bijzaak tegelijkertijd. Hetzelfde gebeurde overal met "We are the Champions" van Queen.

Aad Kraaijenbrink
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Onbeschoft en respectloos onzinnig gelul

Aad Kraaijenbrink
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Respectloos en erg onzinnig gelul

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen