'Ten Hag krijgt glashelder signaal van nieuwe eigenaar Ratcliffe'

27 december 2023, 11:42
Foto: © Imago

Erik ten Hag hoeft voorlopig niet te vrezen voor een vertrek bij Manchester United. De oefenmeester lag weliswaar enorm onder vuur bij de Premier League-club, maar Sir Jim Ratcliffe – die voor een gedeelte eigenaar is geworden – is voor een mogelijk vertrek van de Nederlander gaan liggen. Hij zou sowieso tot de zomer de tijd krijgen.

Dat meldt The United Stand op YouTube, naar aanleiding van verschillende berichten – van onder anderen Fabrizio Romano en The Manchester Evening News – dat alle grote sportieve besluiten eerst goedkeuring moeten krijgen van Ratcliffe. Daaronder valt het aan- en verkopen van nieuwe spelers, maar ook het ontslaan van een trainer en volgens The United Stand ziet Ratcliffe nog wel degelijk toekomst in de Nederlander.

Artikel gaat verder onder video

“De nieuwe voetbalstructuur bestaat in elk geval uit Brand (hoofdscout, red.) Ten Hag, Van der Gaag en misschien nog iemand extra”, zei presentator Mark Goldbridge. "Het is waar dat Ten Hag niet ontslagen gaat worden. Dat gaat Ratcliffe nooit toestaan, want hij wil verder met de Nederlander. Hij krijgt in elk geval tot de komende zomer de tijd van Manchester United, als de hele nieuwe structuur opgezet gaat worden. Ook The Glazers (die de overige aandelen in handen hebben, red.) willen hem niet ontslaan, want dat kost veel geld."

De overname van een aantal aandelen bij Manchester United is al maandenlang een onderwerp van gesprek. Ratcliffe, die eerder in het verleden ook al bij clubs als OGC Nice en Lausanne actief was, was al langere tijd geïnteresseerd in de aandelen van Manchester United en heeft inmiddels een mondeling akkoord, al moet het nog wel goedgekeurd worden. De Brit wilde zelfs meer dan de huidige gekregen 25 procent, want aanvankelijk was hij van plan om de hele club over te nemen.

Ten Hag krijgt het nog op de rit bij Manchester United

Laden...
858 stemmen
Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

BertKnipsadeler21
Link gekopieerd!
    6
    + 1
avatar

Natuurlijk krijgt hij ze op de rit bij dat ajakes has hij alleen naar brandhout en hij kreeg ze nog in de sterrenrol nu heeft hij alleen maar edelhout en het moet nog even snappen wat hij bedoelt hij heeft wat tijd nodig

BartVanderVeen24
Link gekopieerd!
    21
    + 1
avatar

Hij had bij Ajax goede spelers onder zijn hoede, dat was geen ' brandhout '. Er spelen nu een aantal spelers bij United die niet goed genoeg zijn om bij United te spelen, zoals Amrabat en Anthony.

El Sarcastico
Link gekopieerd!
    2
    + 1
avatar

De spelers mogen het probleem niet zijn. Een toptrainer maakt van zulke spelers goede spelers voor Manu, maar daar zit het probleem. Ten Hag behoort niet tot toegeschreven te worden tot zulke trainers. In de PL spelen ze anders dan waar dan ook en al helemaal anders dan bij ajax. Toegegeven, hij heeft het goed gedaan in amsterdam maar dan ben je een gewone goede trainer. Het verschil tussen een goede trainer en een toptrainer is dat je weet hoe ze spelen in dat land. Overal, waar ter wereld ook, is de trainer die zoveel verliest als wat hij verliest, heel snel weer weg. Ik denk dan ook echt dat ze niemand krijgen die het wilt overnemen. Ze hadden dan beter Ole Gunnar kunnen laten zitten en hem net zoveel kansen moeten geven als wat ten Hag krijgt.

bonaire
Link gekopieerd!
    19
    + 1
avatar

Hoop echt dat dit waar is , Ten Hag is een geweldige trainer , maar bepaalde spelers halen nu hun niveau niet .. weer anderen zijn niet goed genoeg vind ik . Anthony kan en moet veel beter presteren dan wat hij nu laat zien .. En als er dan ook nog eens voorin een bal afgespeeld zal worden naar een andere speler die er veel beter voor staat , is het lek boven . Heeft wel nieuwe spelers nodig , eigenlijk elke linie wel 1 .. Maar hij gaat Manchester aan het lopen krijgen .

CG
Link gekopieerd!
    13
    + 1
avatar

Na het vertrek val ten Hag bij Ajax is Ajax zelf minder goed geworden. Moeten we de goede personen als trainer(s) en speler(s) niet zomaar snel laten vertrekken, iets wat bewijst dat géén goed voetbal zichtbaar is. Dit gebeurt véél te vaak bij Ajax !!

El Sarcastico
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Hoe is het in godsnaam nou mogelijk dat hij mag blijven zitten? De enige reden moet toch wel zijn dat er geen normaal en goed nadenkende trainer bij Manu wilt instappen. Maarja, al hij 1 van de 4 wedstrijden winnend afsluit, zijn ze blijkbaar blijde daar bij Manu. Is dan toch fijn 25%.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen