Noa Lang laat van zich horen: 'Ik beloof je: ze zijn niet klaar voor me'

20 december 2023, 13:13
Foto: © ProShots

De rentree van Noa Lang bij Eredivisie-koploper PSV lijkt aanstaande. De 24-jarige buitenspeler kwam sinds begin oktober alleen een kwartiertje in actie tegen FC Twente (0-3 winst), maar zou aanstaande donderdag tegen diezelfde tegenstander in het bekertoernooi mogelijk kunnen terugkeren in de wedstrijdselectie van trainer Peter Bosz. Op X blaast hij alvast hoog van de toren.

Lang kwam afgelopen zomer als een van de topaanwinsten van PSV over van het Belgische Club Brugge, dat een bedrag van 12,5 miljoen euro ontving voor de oud-speler van Ajax en FC Twente. In zijn eerste maanden in Eindhoven bewees hij waarom PSV dat bedrag voor hem overhad met onder meer de enige treffer in het duel om de Johan Cruijff Schaal met landskampioen Feyenoord vier doelpunten in zijn eerste zes Eredivisiewedstrijden voor de club.

Artikel gaat verder onder video

Sinds het uitduel bij Sparta van 8 oktober heeft Lang zijn stempel echter niet meer kunnen drukken op het spel van de ongenaakbare koploper van de Eredivisie. Na dik een halfuur spelen moest hij de strijd op Het Kasteel staken met een hamstringblessure. Eind november maakte hij vervolgens kortstondig zijn rentree in Enschede, maar in de afgelopen drie wedstrijden in de Eredivisie én de laatste twee in de Champions League zat hij niet bij de selectie.

Rik Elfrink komt echter met positieve berichten over het herstel van de tienvoudig Oranje-international. "Hij kan zoals gezegd weer voluit trainen", schrijft de clubwatcher van het Eindhovens Dagblad op X. "Het is niet uitgesloten dat hij morgen (donderdag, red.) terugkeert bij de selectie", vervolgt de journalist. "Lang kan zeker aansluiten bij he trainingskamp in januari in Spanje", besluit Elfrink het onderwerp. In een post van het officiële PSV-account op datzelfde medium wordt een uitlating op Instagram van Lang geciteerd. "De laatste elf weken waren mental", klinkt het. "Maar ik ben terug als God het wil en ik beloof: ze zijn niet klaar voor me."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Goku
Link gekopieerd!
    2
    + 1
avatar

Waarom zou Bosz een elftal wijzigen die uitstekend loopt, op elkaar ingespeeld zijn en elkaar weten te vinden? Voor iemand die terug komt van een blessure en niet weet als die zijn niveau weer haalt..

QuarlonK
Link gekopieerd!
    1
    + 1
avatar

Zoals Goku zegt loopt het nu prima. Er is geen enkele reden voor Bosz om te wisselen. Lang zal niet blij zijn dat PSV gewoon zonder hem kan

Maister
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Goeie timing voor Lang om weer terug te keren, maar laten we hopen dat hij het beter doet dan zijn zogenaamde 'geloofwaardige' beloften.

deVoorstopper
Link gekopieerd!
    2
    + 1
avatar

Het lijkt erop dat PSV het best zonder Lang kan stellen, aangezien hij vooral veel balverlies en verkeerde keuzes veroorzaakt

hunteklaas
Link gekopieerd!
    3
    + 1
avatar

Een prima voetballer voor de Eredivisie en Belgische competitie, maar helaas niet heel indrukwekkende statistieken en blessuregevoeligheid

BENNINK24
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

leuke voetballer, moet alleen zijn mond houden, beter voor hem.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen