Perez over falende Ajax-speler: 'Hij vindt zichzelf een hele goede voetballer'

19 december 2023, 18:28
Foto: © ESPN

Kenneth Perez heeft met grote verbazing gekeken naar de misser van Ajax-aanvaller Steven Berghuis tegen PEC Zwolle dit weekend. De aanvaller miste zondagmiddag voor open doel een gigantische kans, omdat hij de bal verkeerd aannam. Hoewel het uiteindelijk buitenspel bleek, keek de Deense analist met argusogen naar de situatie.

“Een heel apart moment”, vond Perez bij ESPN. “Hij wist op dat moment niet dat er voor buitenspel gefloten werd. En het was maar de vraag of het buitenspel was, want de bal ging volgens mij via Sam Kersten.” Berghuis trok zijn shirt meteen over zijn hoofd na zijn misser en dat snapte Perez dan weer wel. “Hij vindt zichzelf een hele goede voetballer en vindt dat hem dit niet mag overkomen. En dat mag natuurlijk ook niet, want dit is heel grote kans.”

Artikel gaat verder onder video

En dat is opmerkelijk, want de laatste tijd ging het beter met Berghuis, vond Perez: “Hij heeft het wel vaker dit seizoen dat hij niet scherp is met zijn trappen. Dat zei hij ook na FC Volendam, dat hij dingen te snel doet… Maar volgens mij zit hij nu juist weer beter in zijn vel. Met zijn hoofd is hij al bij de volgende fase: ‘Ik schiet hem erin en ga dan juichen.’ En dan gaat het mis en denkt hij: ‘Shit, wacht even.’ Maar dan is het moment al voorbij.”

Het leek erop alsof Berghuis de bal onder zijn voet wilde aannemen om hem vervolgens binnen te schieten. Karim El Ahmadi herkende dat van zijn voormalige ploeggenoot. “Ik heb met Berghuis gespeeld en op training deed hij aannames onder de voet heel vaak. Maar in wedstrijden eigenlijk nooit”, herinnert de voormalig middenvelder.

Steven Berghuis is ondanks zijn misser in vorm bij Ajax.

Laden...
525 stemmen
Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

menaga
Link gekopieerd!
    2
    + 1
avatar

Begin een beetje misselijk te worden van die Perez met ze rottige rot commentaar altijd.. Probeert altijd iemand de grond in te trappen terwijl hij zelf toch ook maar een middelmatig spelertje was.

masterofdisaster
Link gekopieerd!
    4
    + 1
avatar

Perez. Heeft altijd het hoogste woord. Als iemand praat, gaat hij altijd voor z’n beurt. Denkt het altijd beter te weten. Had dat eens op het veld laten zien, Perez. Middelmatige voetballer.

Maister
Link gekopieerd!
    1
    + 1
avatar

Dat was toch wel een gênant moment voor Berghuis, misschien moet hij wat minder zelfverzekerd zijn en zich meer op zijn spel focussen.

BENNINK24
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Klopt allemaal!!!! Maar van die Perez, komen we daar nog een keer van!!! wat een vervelende zeur kous betweter, is dat geworden zeg !!! Samen met Berghuis wegdoen , je verliest zo leden !!!

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen