PSV verrast fans: 'Mooi cadeautje op deze kerstochtend'

25 december 2023, 10:35   Bijgewerkt: 25 december 2023, 11:52

PSV heeft op eerste kerstdag een video naar buiten gebracht waarin uitgebreid wordt teruggeblikt op de comeback tegen Sevilla van 29 november. Met commentaar van Peter Bosz, Luuk de Jong, Yorbe Vertessen en PSV-watcher Rik Elfrink wordt in een twintig minuten durende video de wedstrijd doorgenomen.

PSV plaatste zich op bezoek bij Sevilla voor de knock-outfase van de Champions League. Tot halverwege de tweede helft zag het er nog slecht uit voor de Eindhovense formatie. In de 68ste minuut maakte Ismael Saibari de 2-1, waarna de achterstand dankzij Nemanja Gudelj (eigen goal) en Ricardo Pepi werd omgebogen in een 2-3 zege.

Supporters van PSV zijn blij met de video. "Mooi cadeautje op deze kerstochtend", reageert iemand. "Lekker dit hoor. Nog een keer nagenieten. Kippenvel", schrijft een ander.

Wordt de achtste finale van de Champions League het eindstation voor PSV?