'Spits van zes miljoen euro gewild door Ajax, Feyenoord of PSV'

26 december 2023, 20:04
Foto: © Imago

De toekomst van Vladislav Blanuta ligt mogelijk in de Eredivisie. Volgens ProSport is de 21-jarige spits gewild door Ajax, Feyenoord of PSV.

Het Roemeense medium schrijft dat scouts van één van de clubs van de traditionele top-drie de verrichtingen van Blanuta in de gaten houden. De 1 meter 90 lange komt sinds afgelopen zomer uit voor FC U Craiova 1948.

In dienst van de Roemeense club maakte Blanuta dit seizoen vier doelpunten in veertien wedstrijden. Daarnaast was hij goed voor één assist. Zijn contract bij Craiova loopt door tot de zomer van 2028. Volgens ProSport staat een afkoopsom van zes miljoen euro in zijn contract.

Artikel gaat verder onder video

Blanuta zou in januari al een transfer kunnen maken, zo klinkt het. Ajax, Feyenoord en PSV lijken op dit moment echter niet op zoek naar een versterking voor de spitspositie. Bij Ajax kunnen Brian Brobbey, Chuba Akpom en Georges Mikautadze daar uit de voeten. Santiago Giménez en Ayase Ueda zijn de spitsen van Feyenoord, terwijl bij PSV de spitspositie met Luuk de Jong en Ricardo Pepi goed bezet is.

Welke club kan wel een extra spits gebruiken?

Laden...
1222 stemmen
Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Nasalis
Link gekopieerd!
    13
    + 1
avatar

Ook voor 6 ton nauwelijks interessant.

dilima1966
Link gekopieerd!
    18
    + 1
avatar

Als ajax een spits zou willen aantrekken Zou ik eerder voor die speler van san paulo halen Juan dos Santos Hij kan op meerdere positie spelen Op de vleugels links als rechts schieten Koppen snel Dat is een een ajax spits

Ferry Banzai
Link gekopieerd!
    12
    + 1
avatar

En gewoon verstrekken bij Ajax Amsterdam bij een extra spits in januari bij Ajax Amsterdam ja en beter bij Ajax Amsterdam ja . En dat is goed bij Ajax Amsterdam ja .

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen