Driessen werd ziek in uitzending Vandaag Inside

22 december 2023, 19:41
Foto: © Vandaag Inside

Valentijn Driessen (60) ontbrak vrijdagmiddag tijdens de Kick-Offpodcast. De chef voetbal bij de Telegraaf was donderdagavond nog te zien bij Vandaag Inside, maar werd tijdens de uitzending van de talkshow al een beetje ziek en was een dag later helemaal niet van de partij.

“Valentijn Driessen is inderdaad helaas afwezig”, begon presentator Pim Sedee de podcast van de ochtendkrant. Driessen is normaliter met Mike Verweij een vast gezicht in de podcast. Sedee: “Een beetje griep, koorts. En wat het al niet meer kan zijn.”

Artikel gaat verder onder video

Verweij hoorde dat zijn directe collega de avond daarvoor al ziek werd op televisie. “Hij raakte bij Vandaag Inside zijn stem al kwijt. Dat was het eerste voorteken al”, vertelde Verweij. “Toen kwam hij thuis en had hij een behoorlijke griep. Geveld.”

Jeroen Kapteijns was de vervanger van Driessen in de podcast, maar mocht niet zonder slag of stoot aanschuiven. “Je moet eerst een fles azijn leegdrinken, Jeroen”, grapte presentator Sedee nog aan het begin van de podcast over de zure toon die Driessen normaliter heeft in de podcast.

Lees ook: Valentijn Driessen onthult waar hij de pallet azijnzuur bewaart

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Zeeuwke
Link gekopieerd!
    3
    + 1
avatar

Ziek van te veel azijn zuipen !!!!!

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen