Ajax-supporters raken zwaar onder de indruk in eerste helft: 'Wat een klasbak is hij, zo abnormaal goed!'

21 januari 2024, 17:34
Foto: © Imago

Supporters van Ajax zijn onder de indruk van de manier waarop Brian Brobbey zichzelf laat zien in het duel tegen RKC Waalwijk. De fysiek sterke spits was in het eerste bedrijf twee keer trefzeker namens de Amsterdammers en vooral de tweede treffer van de aanvaller sprong daarbij in het oog,

Vlak nadat scheidsrechter Bas Nijhuis voor de aftrap floot, had Brobbey de bal al in het netje liggen. De aanvalsleider van John van 't Schip werd uitstekend bediend door Steven Bergwijn en hoefde alleen nog maar tegen de bal aan te lopen. De tweede treffer, die hij maakte nadat Michiel Kramer RKC Waalwijk op 1-1 had gezet in Amsterdam, was een stuk knapper. Brobbey draaide goed weg bij zijn tegenstander en verschalkte op overtuigende wijze RKC-goalie Etienne Vaessen.

Artikel gaat verder onder video

Op sociale media zijn de supporters van Ajax lovend over de 21-jarige spits, die al weken in een goede vorm lijkt te verkeren: "Wat een klasbak is het. Hij is de held van dit seizoen", schrijft een Ajax-supporter op X.  Wij mogen Brobbey op onze blote knieën danken dat we de afgelopen weken punten halen. Zonder hem waren we kansloos", denkt een andere Ajacied. "Brobbey is zo abnormaal goed", voegt een ander er nog aan toe. 

Brobbey is momenteel de beste speler van Ajax

Laden...
2685 stemmen
Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

BartVanderVeen24
Link gekopieerd!
    16
    + 1
avatar

Ja in de Eredivisie is hij goed maar als hij tegenover echt goede verdedigers komt te staan is hij slecht. Daarom heeft hij het bij Leipzig niet gered.

Bei-uns-ist-alles-besser
Link gekopieerd!
    30
    + 1
avatar

Dat kan je niet vergelijken en dat weet je zelf ook wel. In Leipzig is hij totaal verkeerd ingezet, zoals ze Xavi Simons juist wel goed weten te gebruiken.

Kramer
Link gekopieerd!
    16
    + 1
avatar

Eindelijk gaan andere het ook inzien.

martienis
Link gekopieerd!
    8
    + 1
avatar

Bart 24 je hebt er totaal geen verstand van dit is een topspits als je dat niet ziet moet je je mond houden

martienis
Link gekopieerd!
    26
    + 1
avatar

Het is een klasbak zeker weten en zeker als ajax echt gaat draaien

haike
Link gekopieerd!
    4
    + 1
avatar

wat een hypocriete antwoorden hier!1 een tijd geleden was hij nog waardeloos en niks waard alleen maar mekkeren ga eens voetballen!!! en nu is hij ineens een geweldige voetballer een klasbak een weet ik veel?? geen wonder dat 3/4 van nederland jullie uitkotst!!

Kramer
Link gekopieerd!
    28
    + 1
avatar

8,5 miljoen volgers op Instagram, dat is nog meer dan de overige 17 eredivisie ploegen samen! Maar gelukkig kotst 3/4 van Nederland ons uit. Of is dat nou eigenlijk maar 3/16de van voetbalminded Nederland?

KROTJE
Link gekopieerd!
    11
    + 1
avatar

Wat jij schrijft slaat ook helemaal op jullie schatje 'Santi' Haike. Eerst was hij wereldtop, moest 100 miljoen opbrengen, hij zou 010 effe de CL-beker bezorgen, speelde moeizaam tegen Volendam, NEC, Vitesse en trapt er geen bal meer in. Jullie Santi is een gewone middelmatige spits, die je ook veel in de onderste regionen van het Belgische voetbal ziet. Wat dat uitkotsen betreft, dat is typisch papegaai-gelul, Ajax heeft in ons land en wereldwijd de meeste volgers, jij in Nederland volgt Ajax ook, want jij reageert hier toch ook ?

haike
Link gekopieerd!
    7
    + 1
avatar

nee hoor ik volg die club niet eens zou me helemaal niks uitmaken als ze hier uit de eredivisie zouden verdwijnen!! maar santi speelt inderdaad niet goed en 100 miljoen zal hij echt niet opbrengen maar hij is niet zo een jankzak als brobbey die geen voordeel krijgt en dan meteen gaat staan schreeuwen en met gebaren gooien voor zijn gelijk te krijgen! had hij meteen geel voor moeten krijgen maar ja scheids bijna altijd op hand van ajaks!

KROTJE
Link gekopieerd!
    12
    + 1
avatar

Brobbey vind ik een aardige spits, hij schoot er 2 in, maar die andere gehypte spits van 100 miljoen bakte er totaal niets van, zelfs niet eens tegen de nr. 18.

haike
Link gekopieerd!
    6
    + 1
avatar

ja ik zag het tegen hercules klasse man! en dan mensen klappen geven omdat je gewoon kut speelde en er nog eens niet voor worden gestraft!! wie wordt er nu bevoordeeld?? snap nog steeds niet waarom de knjb er niks aan heeft gedaan! maar dan komt het weer wie wordt er voorgetrokken! juist jouw cluppie!

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen