Brobbey en Bergwijn noemen hetzelfde ambitieuze doel dat zij in 2024 met Ajax hebben

4 januari 2024, 07:51
Foto: © Imago

De spelers van Ajax hebben in een video-item van de club hun doel voor de tweede seizoenshelft gedeeld. Steven Bergwijn en Brian Brobbey tonen zich ambitieus: zij mikken op de eindzege in de Conference League. Ajax speelt in februari zijn eerste wedstrijden in het relatief nieuwe Europese toernooi.

Ajax bereidt zich op dit moment in Cádiz voor op het tweede deel van het seizoen. Waar de Amsterdammers voor de winterstop hevig teleurstelden, treedt Bergwijn het restant van het seizoen met frisse moed tegemoet. "Het doel voor 2024? Zo hoog mogelijk eindigen (in de Eredivisie, red.) en de Conference League winnen", toont de Ajax-aanvoerder zich ambitieus.

Artikel gaat verder onder video

Brobbey sluit zich aan bij Bergwijn. "De Conference League winnen", antwoordt hij op de vraag wat zijn doel voor 2024 is. Steven Berghuis hoopt 'gezond en fit' te blijven en wil met Ajax de weg terug omhoog vinden. Jorrel Hato noemt het EK van komende zomer in Duitsland als doel, terwijl Gabriel Misehouy wil aansluiten bij de eerste selectie van Ajax.

Ajax begon het seizoen in de Europa League, maar slaagde er niet in om zich te plaatsen voor de knock-outfase van het toernooi. Omdat de Amsterdammers in een groep met Olympique Marseille, Brighton & Hove Albion en AEK Athene op de derde plaats eindigden, vervolgen zij het Europese avontuur in de Conference League. In de play-offs van dat toernooi neemt Ajax het op 15 en 22 februari op tegen Bodø/Glimt. Onder meer Eintracht Frankfurt, Aston Villa en Fiorentina zijn ook nog actief in de Conference League.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Rechtsbekaf
Link gekopieerd!
    13
    + 1
avatar

Dat doel zal niet veel afwijken van 2023 denk ik en zie wat daar van terecht is gekomen.

dilima1966
Link gekopieerd!
    2
    + 1
avatar

Nou Brobbey en bergwijn Droom lekker verder voor de eind streep Conference League. Die gaan jullie niet halen niet met dit team

AJAX72
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Klopt helemaal Ajax moet deze 2 opruimen zyn kneusen

dilima1966
Link gekopieerd!
    19
    + 1
avatar

Ben je de beker wedstrijd vergeten van ajax

KingJacobus.
Link gekopieerd!
    3
    + 1
avatar

De conference league dat was toch wel te min voor de godenzonen. Daar gingen ze nooit aan beginnen daar waren ze te groot voor. Wat een hoogmoed en arrogantie naar andere clubs toe. En nu gaan ze hem even winnen. Hou toch op. Paupers. Stuur Hercules maar. Zijn ook een stuk sportiever.

AJAX72
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Deze 2 ook opruimen presteren ook niets

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen