'Henderson wil, Ajax wil', maar Cristian Willaert benoemt 'grootste probleem' voor winterse overstap

14 januari 2024, 13:49
Foto: © ESPN / Imago

ESPN-verslaggever Cristian Willaert komt met nieuws over de poging van Ajax om zich deze winter te versterken met Jordan Henderson (33). De journalist meldt dat de Amsterdammers 'zeer serieus' met het kamp-Henderson hebben gesproken, maar benoemt het 'grootste probleem' dat een overgang van de middenvelder van Al-Ettifaq in de weg zou staan.

Henderson wordt sinds vorige week gelinkt aan de Amsterdammers, die voor de komst van de oud-aanvoerder van Liverpool vooralsnog vooral concurrentie ondervinden van de Italiaanse grootmacht Juventus. Willaert bevestigt zondagmiddag dat Ajax 'zeer serieus' met het kamp-Henderson heeft gesproken over een winterse transfer.

Artikel gaat verder onder video

"Er wordt heel serieus gekeken naar die overgang. Henderson wil, Ajax wil", stelt Willaert. De huidige werkgever van de speler zou echter het grootste obtakel vormen: "De ploeg in Saudi-Arabië waar hij nu onder contract staat lijkt het grootste probleem te gaan worden", aldus de verslaggever van de betaalzender.

Daarmee bevestigt Willaert de lezing van de Italiaanse journalist Rudy Galetti. Die schrijft op X dat Ajax vooralsnog als enige club een officieel bod op Henderson zou hebben uitgebracht. Dat zou echter direct naar de prullenbak zijn verwezen: "De positie van Al-Ettifaq is momenteel niet veranderd: de speler is deze winter niet te koop", aldus Galetti.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

QuarlonK
Link gekopieerd!
    14
    + 1
avatar

Ik denk dat die Saoedi’s gewoon voet bij stuk houden. Dat is toch een heel andere cultuur. Geld zat en ze laten hem uit principe overwegingen liever de hele tijd op de bank zitten dan mee te werken. Hij heeft ook met zijn volle verstand natuurlijk getekend

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen