Henk Spaan baart opzien met heel opmerkelijk bericht over Michiel Kramer

21 januari 2024, 17:50
Foto: © Imago/ProShots

Henk Spaan heeft zondagavond op sociale media een opmerkelijk bericht de wereld ingebracht over Michiel Kramer. De columnist laat op X heel duidelijk weten wat hij van de spits van RKC vindt, maar doet dat op een opmerkelijke manier.

"Kramer is een lul, olé, olé", schrijft de columnist van Het Parool zondagavond op sociale media. Spaan plaatst het bericht op X op het moment dat de wedstrijd tussen Ajax en RKC dertig minuten onderweg is en Kramer in de Johan Cruijff ArenA de 1-1 op het scorebord had gezet. Supporters vragen zich af wat de aanleiding is voor de tweet van Spaan, wat niet de treffer van de aanvaller van RKC lijkt te zijn.

Artikel gaat verder onder video

Als Spaan de reactie krijgt dat het 'gewoon een mooie goal' van Kramer was, reageert de journalist als volgt: "Het ging me om het lachje na klap in de nek van Tahirovic", valt er te lezen. Niet iedereen kan het bericht van Spaan waarderen, want de journalist krijgt de nodige kritiek op welke bewoordingen hij gebruikt op sociale media: "Wat een niveau weer", schrijft iemand.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Goku
Link gekopieerd!
    19
    + 1
avatar

Kramer is een hufter in zijn spel, maar om je dan zo weer te laten kennen.

Goldfish
Link gekopieerd!
    24
    + 1
avatar

Kramer ole ole Wat een mannetje joh fantastisch 👍🏻dit is hoe hij is …je mag hem of je mag hem niet fantastisch om die reacties te zien en dat mensen energie eruit gooien om over hem te schrijven haat of geen haat wat een top gozert

KROTJE
Link gekopieerd!
    18
    + 1
avatar

Goldfish, Kramer top gozert alleen ging hij weer met 4 ballen bijna 5 tegen in de bus naar Waalwijk terug, dus waardeloze speler met alleen een grote bek, ongelooflijk dat hij nog in de ED speelt. Kramer: straatmentaliteit.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen