John van 't Schip geeft duidelijk signaal af aan spelersgroep na oefenzege op Hannover 96

7 januari 2024, 16:40
Foto: © Imago

John van 't Schip is niet geheel tevreden over het optreden van Ajax tegen Hannover 96. Ondanks dat de Duitse club met 2-1 werd verslagen door de Amsterdammers, zag de oefenmeester dat er nog veel werk aan de winkel is voor zijn ploeg.

"Of ik een tevreden trainer ben? Nee, dat niet", geeft een kritische Van 't Schip na afloop van de oefenzege aan in gesprek met AjaxTV. De coach zag een wedstrijd met twee verschillende gezichten. Over het eerste bedrijf kon de oefenmeester grotendeels tevreden zijn, maar daarna ging er toch weer het nodige mis aan Amsterdamse zijde: "In de eerste helft hebben we goede dingen laten zien, goede aanvallen en goed drukzetten. Maar er zijn natuurlijk ook momenten waaraan we nog moeten werken", benadrukt de trainer.


Van 't Schip vervolgt: "Het liep een beetje weg. Hannover wisselde in de rust veel spelers, waardoor hun energie een beetje anders was dan die van ons. Maar dan nog moet je na een balverovering de bal langer in de ploeg houden. Dan kun je op adem komen en in de structuur blijven. Dat verloren we een beetje", zag de coach. Uiteindelijk hield Ajax, met hangen en wurgen, wel stand tegen de middenmoter uit de Tweede Bundesliga.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

KROTJE
Link gekopieerd!
    19
    + 1
avatar

De tegenstander is wel een nr. 8 van de 2e Bundesliga, wat dan straks tegen een gemotiveerd Go Ahead in de Adelaarshorst ? Als trouwe Ajaxsupporter had ik nooit gedacht aan een positieve uitslag van een wedstrijd Go Ahead-Ajax te moeten twijfelen.

KROTJE
Link gekopieerd!
    15
    + 1
avatar

Met de traagheid van beslissingen nemen zal het nog wel langer dan gedacht duren voordat Ajax weer aan de top kan meedraaien. Daarnaast zijn er bij Ajax momenteel geen verantwoordelijken, wie kijk op goede spelers hebben. Voor niet zo veel geld zijn er in de ED/KKD genoeg spelers die Ajax vooruit kunnen helpen zoals: Saraoui (Heerenveen), Boussaid (Utrecht), Robin Pröpper, Koopmeiners (Almere City), Gimenez/Paixaou (Feyenoord) hap hap hap, grapje.

CG
Link gekopieerd!
    16
    + 1
avatar

Het is voor de wedstrijd uit tegen Go ahead Eagles zéér twijfelachtig of we met 3 punten terug naar Amsterdam gaan ! !

KROTJE
Link gekopieerd!
    10
    + 1
avatar

Kan je nagaan hoe slecht dit Ajax dan is, misschien zelfs geen topKKD-waardig.

Witte muis
Link gekopieerd!
    13
    + 1
avatar

Ik ben er niet gerust op nog want als je op dit moment nog zulke terugvallen heb dan denk ik dat dit seizoen al voorbij is als ik eerlijk ben. En moet onze club zich gaan richten op volgend seizoen met een paar belangrijke aankopen er bij en dan zie ik het weer positiever.

BENNINK24
Link gekopieerd!
    5
    + 1
avatar

2de bundesliga is beter dan onze eredivisie.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen