Kramer deelt screenshot met walgelijke reacties op onschuldig bericht

1 januari 2024, 18:13
Foto: © Imago

Michiel Kramer heeft zijn volgers op X maandag om 02.15 uur een gelukkig nieuwjaar gewenst. De nieuwjaarswensen van de aanvaller van RKC Waalwijk hebben enkele walgelijke reacties opgeleverd.

Kramer komt maandagmiddag terug op zijn bericht van afgelopen nacht. "Alle lieve berichten die ik krijg, worden zeer, zeer gewaardeerd! Uitzonderingen daargelaten, natuurlijk", stuurt hij de wereld in, samen met een screenshot van enkele reacties die hij heeft ontvangen.

Eén persoon wenst Kramer hetzelfde als Bas Dost toe. Op 29 oktober zakte de 34-jarige spits van NEC in de slotfase van het uitduel met AZ in elkaar zakte. Later bleek een ontstoken hartspier daar de oorzaak van te zijn.

Artikel gaat verder onder video

In het Algemeen Dagblad deed Kramer eerder zijn beklag over de verwensingen die hem om de oren vliegen. "Maar je ontkomt er als voetballer simpelweg niet aan. De politie of mensen die verantwoordelijk zijn kunnen weinig doen. Zolang de bedrijven achter sociale media hun regels niet aanpassen en mensen anoniem hun gang kunnen gaan, gaat er niks veranderen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

KROTJE
Link gekopieerd!
    17
    + 1
avatar

Tja, ik weet het is niet OK, maar het is 2024 en men beroept zich altijd op die "vrijheid van meningsuiting" of "ik zeg wat ik zeggen wil en ik trek mijn woorden niet terug" of "dat gezeur van Woke". Helaas, het is de nieuwe realiteit Michiel, wat er is gaat niet zo maar weg. De normen van "onze" normen en waarden zijn al vervaagd of verdwenen. Grensoverschrijdende uitingen, antisemitisme en verkapte racisme zijn zelfs ook al hier op FCUpdate af en toe in reacties te lezen. Wij moeten er maar mee leren leven en handelen, ieder voor zich..

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen