Oosting laat zich door Kraay verleiden en maakt belangrijkste doelwit FC Twente bekend

28 januari 2024, 17:08
Foto: © Imago/ProShots

FC Twente wil Myron Boadu halen als opvolger van Manfred Ugalde, die naar Spartak Moskou gaat vertrekken. Dat maakt trainer Joseph Oosting na afloop van de wedstrijd tegen Feyenoord (0-0) bekend op televisie in gesprek met Hans Kraay junior. Arnold Bruggink is momenteel op weg naar Monaco.

"Arnold zit in het vliegtuig", geeft Oosting aan in gesprek met ESPN, waarna Kraay hem vraagt of Bruggink op weg is naar Sydney van Hooijdonk of Boadu: "Ik denk dat hij op weg is naar Boadu. Ik ben niet iemand die schimmig doet, of wat dan ook. We moeten er een spits bij hebben en hebben een lijstje. Arnold is daar druk mee bezig', geeft Oosting aan. Ik wil me daar ook een beetje ver van houden. Maar ik weet er wel van."


FC Twente is voor het sluiten van de transfermarkt druk op zoek naar een nieuwe aanvalsleider, aangezien Ugalde een recordtransfer voor de Twentse club gaat maken naar Spartak Moskou. Daardoor houden de Tukkers met Ricky van Wolfswinkel nog maar één echte spits over, waardoor er versterking nodig is. Oud-AZ'er Boadu moet de speler worden die de formatie van Oosting de rest van het seizoen moet gaan versterken.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen