Tom Beugelsdijk heeft eindelijk nieuwe club en bedingt bijzondere clausule

2 januari 2024, 21:43
Foto: © Imago

Tom Beugelsdijk heeft weer een club. SVV Scheveningen, de huidige nummer veertien van de Tweede Divisie, maakt dinsdag via de officiële kanalen bekend de 33-jarige centrumverdediger voor een halfjaar gestrikt te hebben.

Beugelsdijk heeft zich transfervrij bij SVV Scheveningen gevoegd. De robuuste stopper zat sinds zijn vertrek bij Helmond Sport afgelopen zomer zonder club. Hij trainde een tijdje mee bij VV Noordwijk, maar kiest nu voor een avontuur bij SVV Scheveningen, dat op een steenworp afstand ligt van zijn woonplaats Den Haag.

Artikel gaat verder onder video

“Voor de winterstop heb ik een paar maanden mijn conditie op peil mogen houden bij Noordwijk en ik ben die club, de staf en de spelers daar eeuwig dankbaar voor, maar logistiek was het erg lastig om dat vol te houden in deze levensfase”, licht Beugelsdijk toe op de website van zijn nieuwe club. “Met jonge kinderen en trainingen in de avonduren en wedstrijden op zaterdag is naast het niveau een zo kort mogelijke reisafstand voor mij erg belangrijk en mede daarom ben ik ook heel blij om bij Scheveningen aan de slag te kunnen. Ik ben fit en kan niet wachten tot ik weer wedstrijden kan spelen, met alle beleving die daarbij hoort.”

Bij SVV Scheveningen wordt Beugelsdijk herenigend met Lex Immers. De twee kennen elkaar van hun gezamenlijke periode bij ADO Den Haag. “Gaaf hè. Lex is een maatje van me en wij hebben toptijden bij ADO meegemaakt. Ik hoop dat nu bij Scheveningen weer mee te gaan maken”, zegt Beugelsdijk tegenover Omroep West.

Beugelsdijk heeft zich in principe voor een halfjaar verbonden aan SVV Scheveningen. De verdediger is volgens Omroep West echter een speciale clausule overeengekomen met de tweededivionist die het voor hem mogelijk maakt om deze winter nog naar een betaald voetbalclub te verkassen. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen