Topscorer van Nederland vernietigend aangepakt en krijgt uiterst pijnlijke verwijten

23 januari 2024, 09:21   Bijgewerkt: 23 januari 2024, 09:28
Foto: © Imago

Jan Everse heeft zich maandagmiddag kritisch uitgelaten over Santiago Giménez. De Mexicaanse spits is de laatste tijd niet in goede doen en dat viel de oud-verdediger van onder meer Feyenoord en Ajax zondagmiddag ook op in Arnhem. Volgens Evers hielp de aanvalsleider van Arne Slot niet te missen kansen om zeep.
 

 "Hij kreeg twee kansen die de spits van de Derde Klasse er nog in schiet", begint Everse in het programma Rijnmond Sport, waarin de wedstrijd van Feyenoord tegen Vitesse uitvoerig geanalyseerd wordt: "Op een enkele goal na schiet hij er niets in." Vervolgens gaat de oud-verdediger in op de doelpunten van Giménez, die met negentien treffers op dit moment topscorer van Nederland is een goede statistieken kan overleggen: "Hij heeft er ook nog drie gemaakt tegen Excelsior, wat ik niet heel spectaculair vind. 19 goals is prima, maar die goals van die wedstrijd tegen Excelsior had hij gisteren moeten maken. Dan ga je met 0-3 de rust in", zegt Everse.

Artikel gaat verder onder video

De analist van RTV Rijnmond vindt dat het hoofdzakelijk aan Giménez te wijten valt dat Feyenoord het nog lastig kreeg in Arnhem tegen Vitesse, aangezien de Mexicaan er voor had moeten zorgen dat de nummer twee van de Eredivisie met een ruimere marge aan de thee ging. "Is het een topspits?", wordt Everse vervolgens gevraagd: "Daar zet ik even een vraagteken bij. Ik geloof niet dat hij geschikt is voor de absolute top, maar Giménez staat zo in de belangstelling van andere dingen. Misschien dat hij zijn aandacht verlegt", besluit de analist.

Ik ben het eens met de kritiek van Jan Everse

Laden...
759 stemmen
Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Zeeuwke
Link gekopieerd!
    12
    + 1
avatar

Tis zo makkelijk commentaar te geven !!! De analisten doen net of ze zelf een heel seizoen top waren en als 1 commentaar geeft in dit geval de kromme gaat de rest ook los , kan zo veel redenen hebben misschien wel prive !!!! En om nu te zeggen dat hij niet geschikt is voor de top wat een onzin over een maand kan het weer anders zijn de analisten zijn net zo veranderlijk als het weer !!!!

Goku
Link gekopieerd!
    9
    + 1
avatar

Maar ik ben wel met hem eens dat die uit vorm is hopeloos...

Zeeuwke
Link gekopieerd!
    15
    + 1
avatar

Ja maar wie speelt er een heel seizoen op top niveau !!!! Die 2 van de telegraaf in ieder geval niet .

haike
Link gekopieerd!
    22
    + 1
avatar

hij speelt de laatste weken niet goed maar helpt wel om zijn medespelers te laten scoren dat telt voor mij net zo hard! en dat hij niet scoort tsja boeie dat komt straks wel weer als hij de eerste er weer inschiet! hebben meerdere spelers gehad dit dipje!

R MN
Link gekopieerd!
    13
    + 1
avatar

Soms lukt het en soms ook niet. Daar had die Everse ook last van, die speelde soms goed maar ook vaak als een natte krant.

Deblauwe1
Link gekopieerd!
    14
    + 1
avatar

Voor rust legt hij ook 2 @ 3 ballen panklaar voor mee opgekomen?????? medespelers. Alleen waren die in geen velden of wegen te bekennen. Dus om alleen de schuld op Geminez te schuiven is een beetje min

jurgen😎
Link gekopieerd!
    21
    + 1
avatar

18 doelpunten 19 wedstrijden hij is uit vorm en mensen klagen al......stel je voor dat ie zn vorm weer pakt wat elk moment kan gebeuren ...... heeft ie gelijk sommige top analisten de mond gesnoerd. Wat ik zie is een hele goede spits die ondanks dat ie even niet gescoord heeft , wel meevoetbalt niet lui is en zn opjagende taken prima uitvoert op de achterste lijn.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen