Supporters begrijpen niets van Sergiño Dest: 'Hij leert het ook nooit, dacht dat hij slimmer was!'

5 januari 2024, 08:19   Bijgewerkt: 5 januari 2024, 08:30
Foto: © Imago

Voetbalsupporters hebben met enige verbazing gekeken naar het interview dat Sergiño Dest gaf voor de camera van ESPN. De verdediger van PSV gaf daarin aan dat hij het nog te vroeg vond om te kijken naar een langer verblijf in Eindhoven, wat veel supporters enigszins opmerkelijk vinden.

Dest werd in het interview met de betaalzender geconfronteerd met het standpunt van PSV, dat na dit seizoen wel met hem wil doorgaan. De Amerikaans international is gevleid door die woorden van technisch directeur Earnest Stewart, maar wil voorlopig geen keuze maken: "Ik vind het nog te vroeg om het over mijn toekomst te hebben", geeft de vleugelverdediger aan. Supporters van verschillende clubs uit Nederland vermoeden na het zien van het interview dat Dest niet direct staat te springen voor een langer verblijf in Eindhoven. 

Artikel gaat verder onder video

"Speelt een half seizoen weer goed en denkt meteen dat ie de top weer aankan zeker, dacht dat ie slimmer was", reageert een PSV-supporter. Iemand anders zou Dest adviseren om bij de uitstekend presterende club te blijven voetballen:  "Als Dest slim is blijft die gewoon de komende jaren bij PSV. Die kerel is (nog) niet goed genoeg voor wat grotere clubs in het buitenland. Snap niet waarom die kerel niet wat vastigheid wil in zijn carrière", schrijft hij. Een Ajax-supporter reageert als volgt: "Hij (Dest, red.) leert het ook nooit."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Zeeuwke
Link gekopieerd!
    7
    + 1
avatar

Misschien hoopt hij toch op betere club uit sterke competitie !!!!!

Bei-uns-ist-alles-besser
Link gekopieerd!
    8
    + 1
avatar

Daar was hij en mislukte. Een beetje nederigheid zou passen...

Zeeuwke
Link gekopieerd!
    12
    + 1
avatar

Nieuwe ronde nieuwe kansen !!!

Roffainho
Link gekopieerd!
    13
    + 1
avatar

Waarom moet hij nederig zijn?? Dat snap ik niet. Je kan je afvragen of het handig is, aangezien hij waarschijnlijk nog steeds te kort komt voor een niveau hoger. Maar dat is aan hem. Maar hij hoeft niet nederig te zijn, waarom?? Naar wie toe??

Michiel Tempel
Link gekopieerd!
    21
    + 1
avatar

Nederig hoeft hij niet te zijn , wel realistisch. In de Champions League duel was duidelijk te zien waarom hij tekort schiet voor de absolute top

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen