Mohamed Ihattaren vervolgd voor mishandeling op 11 februari 2023

12 januari 2024, 12:59   Bijgewerkt: 12 januari 2024, 13:28
Foto: © Imago

Mohamed Ihattaren wordt vervolgd voor een mishandeling op 11 februari 2023. Dat meldt het Algemeen Dagblad op basis van informatie van het ANP. Bovendien wordt Ihattaren, die in het verleden actief was voor onder meer PSV en Ajax en nu bij Slavia Praag zijn loopbaan nieuw leven probeert in te blazen, aangeklaagd voor een poging tot uitlokking van bedreiging op 7 oktober 2022.

Heel veel wil het Openbaar Ministerie er momenteel niet over loslaten. Vermoedelijk gaat het om de mishandeling van Yasmine Driouech, met wie Ihattaren in mei vorig jaar in het huwelijksbootje stapte. “Het kan alleen zeggen dat een 21-jarige man uit Vleuten wordt vervolgd voor deze feiten en wil niet bevestigen dat het gaat om Ihattaren. Voor de zaak is nog geen zittingsdatum bekend”, schrijft het AD.

Slavia Praag

Artikel gaat verder onder video

Het nieuws komt juist op een moment dat het weer de goede kant op leek te gaan met Ihattaren. De oud-speler van PSV en Ajax dook onlangs op bij Slavia Praag, waar hij inmiddels hard werkt aan een rentree binnen de lijnen. Ihattaren vertrok in de zomer van 2021 bij PSV en tekende een contract bij Juventus. Dat verhuurde hem meteen weer door aan Sampdoria, waar hij echter vrijwel van de radar verdween. Ajax bood hem een halfjaar later een kans op eerherstel en Ihattaren leek het vertrouwen van de Amsterdammers terug te betalen, maar hij kwam uiteindelijk niet verder dan een korte invalbeurt in de bekerfinale tegen uitgerekend PSV (2-1 verlies).

Ihattaren leek begin augustus aan de slag te gaan bij het Turkse Samsunspor, maar door die overgang werd op het laatste moment een streep gezet. Volgens Samsunspor kwam Ihattaren opeens met ‘onaanvaardbare’ aanvullende eisen op de proppen. In februari vorig jaar werd de voetballer al aangehouden omdat hij werd verdacht van het mishandelen van zijn ex-vriendin. Een paar maanden eerder werd Ihattaren ook al aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij een bedreiging.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

dilima1966
Link gekopieerd!
    7
    + 1
avatar

Iemand wou zijn hamburger op eten toen hij bij Mc zat van de éne probleem na de andere problemen

Gusa
Link gekopieerd!
    14
    + 1
avatar

Ahh nee toch en het leek net 3 dagen de goede kant op te gaan xD

RobindaRobot
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Wat een crimineel oord is dat ook he dat Vleuten

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen