Ajax lijkt met aankondiging te hinten op verrassende basisplaats tegen Bodø/Glimt

21 februari 2024, 13:00
Foto: © Imago

Sivert Mannsverk schuift woensdagavond bij Ajax-trainer John van 't Schip aan op de persconferentie, waardoor de Noorse middenvelder zich mogelijk mag opmaken voor een basisplaats. Het is gebruikelijk dat de speler die naast een trainer aanschuift op de persconferentie in de basis start, wat zou betekenen dat Mannsverk na lang blessureleed minuten gaat maken.

Ajax kondigt op sociale media aan dat Mannsverk om 17.45 uur zal aanschuiven naast Van 't Schip op de persconferentie in aanloop naar het duel tegen FK Bodø/Glimt. Over het algemeen start de speler die aanschuift bij de persconferentie in de basis, waardoor Mannsverk mogelijk voor het eerst sinds september weer minuten kan maken voor Ajax. Een zekerheidje is dit echter niet.

Artikel gaat verder onder video

Mogelijk kiest Ajax ervoor om de Noorse middenvelder aan te laten schuiven op de persconferentie, omdat hij goed op de hoogte is van het Noorse voetbal en tegenstander FK Bodø/Glimt. Voorlopig is het onduidelijk, maar de kans dat Mannsverk weer minuten gaat maken voor Ajax 1 is in ieder geval een stuk groter. Zijn laatste en enige wedstrijd speelde de verdedigende middenvelder in september tegen FC Twente, waarin hij zwaar geblesseerd raakte.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Waarom19
Link gekopieerd!
    2
    + 1
avatar

Van t Schip doet zo interessant, maar hij bakt er niks van. Waardeloze opstellingen met prutsers als Taylor en Rensch , geen tactiek en geen strategie. Beter maar oprotten met slapjanus van t Schip.

Blackie
Link gekopieerd!
    12
    + 1
avatar

waarom 19, ik ben eigelijk wel benieuwd wat jou kennis is van het voetbal in het algemeen. of ben je zo iemand zonder van achtergrond kennis

KROTJE
Link gekopieerd!
    19
    + 1
avatar

Dan weer die dan weer die, geen vastigheid in opstellingsframe, dit is een teken van geen zelfvertrouwen hebben en ook geen volledig vertrouwen in de bewuste spelers, jammer.

CG
Link gekopieerd!
    11
    + 1
avatar

Denkelijk heeft hij géén andere keuze!!!

KROTJE
Link gekopieerd!
    15
    + 1
avatar

Toen hij aantrad had hij met de staf en de andere coaches -in principe- moeten proberen om hier en daar binnen de Ajaxspelersgroepen wat meer over bepaalde spelertjes te weten te komen of zij bruikbaar zijn. Los hiervan, voor elke wedstrijd zie je weer de ene verrassing na de andere, geeft niet maar de resultaten zijn voor de supporters niet om vrolijk van te worden. Voor mij mag dit seizoen al voorbij zijn, in augustus verheug ik me weer op die oefenpartijtjes.

Geert van Dam
Link gekopieerd!
    16
    + 1
avatar

Het wordt hoog tijd dat Schip de nieuwe jongens opstelt, die van Jong Ajax zijn er nog lang niet klaar voor.

Mama73
Link gekopieerd!
    12
    + 1
avatar

Misschien eens nadenken en dan erachter komen dat de "relatief" betere spelers geblesseerd waren voordat john kwam? Vd Boomen, Manverkk, rensch enz. Dus dat John nu pas met echte basis spelers kan spelen ipv sutalo, gaai, Avila, sosa enz.....

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen