Ajax-spelers beleven onrustige nacht in aanloop naar cruciale return

22 februari 2024, 08:42
Foto: © Imago

Ajax hoopt zich donderdagavond ten koste van FK Bodø/Glimt te kwalificeren voor de achtste finales van de UEFA Conference League, maar in de aanloop naar de aftrap om 18.45 uur is het de vraag hoe fit de Amsterdammers zijn. Niet alleen kampt de selectie met een aantal twijfelgevallen, ook heeft het een onrustige nacht achter de rug. Supporters van de Noorse topploeg pakten afgelopen nacht uit met een vuurwerkshow naast het spelershotel van Ajax.

Ajax stevende vorige week in de heenwedstrijd in de eigen Johan Cruijff ArenA lang af op een 0-2 nederlaag, maar na een rode kaart aan Noorse kant veranderde het perspectief voor de return volledig. Branco van den Boomen schoot vanaf elf meter de aansluitingstreffer binnen en diep in de blessuretijd bracht Steven Berghuis zijn ploeg zelfs nog naast de Scandinaviërs. Daardoor kan het donderdagavond tijdens de tweede ontmoeting nog alle kanten op.

Artikel gaat verder onder video

De supporters van Bodø/Glimt hebben er in elk geval alles aan proberen te doen om de Ajax-spelers een onrustige nacht te bezorgen. Voetbal Ultras deelt beelden van een vuurwerkshow naast het spelershotel van de huidige nummer vijf van de Eredivisie. Ik zie dit als compliment, ergens zijn ze dus nog bang voor ons (als enige club op deze wereld waarschijnlijk, schrijft een Ajax-fan cynisch. De return tussen Bodø/Glimt en Ajax begint om 18.45 uur.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Goku
Link gekopieerd!
    2
    + 1
avatar

Hoort er bij, hebbie oordopjes voor

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen