Ajax-supporters zien opvallende afwezige: 'Het was bizar, het leek alsof er een amateur op het veld stond!'

21 februari 2024, 12:43
Foto: © Imago

Ar’jany Martha behoort donderdagavond niet tot de wedstrijdselectie van Ajax. De linksback van de Amsterdammers, die zondag nog inviel tegen NEC, is niet in het vliegtuig gestapt om af te reizen naar Noorwegen voor het duel tegen FK Bodø/Glimt.

Martha mocht de afgelopen weken van John van 't Schip regelmatig zijn minuten maken in Ajax 1 als linksback, maar zijn optredens kwam het jeugdproduct van de Amsterdammers op veel kritiek te staan. Martha, opgeleid als aanvaller maar niet goed genoeg bevonden, maakte defensief gezien een uiterst zwakke indruk. Zondag tegen NEC viel de jongeling daarom ook niet in als verdediger, maar als rechtsbuiten. Het kwam trainer John van 't Schip op de nodige kritiek te staan.

Artikel gaat verder onder video

Nu zit Martha uit het niets niet meer bij de selectie van Ajax. Waarom dat het geval is, is onbekend. Mogelijk ligt hier een blessure aan ten grondslag, maar supporters denken dat Van 't Schip genoeg heeft gezien: "Martha heeft zich zondag vakkundig uit de selectie gespeeld", schrijft een Ajacied op X.

"Martha niet eens bij de selectie, klinkt heel hard; maar een goede zaak want Van 't Schip is gek genoeg om hem te laten invallen", denkt een andere supporter van de nummer vijf van de Eredivisie. "Martha teruggezet naar de O18?", vraagt een andere Ajax-supporter zich hardop af.

Martha niet eens bij de selectie, klinkt heel hard; maar een goede zaak want vd Schip is gek genoeg om hem te laten invallen.#bodaja #Ajax https://t.co/LgUWGCxG9z

— Larry (@ajacied072) February 21, 2024

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen