Eredivisieclub belde deze winter met Wout Weghorst voor sensationele transfer

3 februari 2024, 09:35
Foto: © Imago

FC Twente heeft deze winter contact opgenomen met Wout Weghorst voor een transfer, zo vertelt Arnold Bruggink bij RTV Oost. De Tukkers waren na het vertrek van Manfred Ugalde naar Spartak Moskou op zoek naar een nieuwe spits, en Weghorst stond opvallenderwijs op het lijstje.

“Het is bekend dat hij enorm graag voor FC Twente wil spelen. Het zou dan wel raar zijn als ik hem dan niet bel, maar zijn komst was op dit moment nog onhaalbaar. Uiteraard moet je het wel vragen”, onthult de technisch directeur van de club uit Enschede. Weghorst is momenteel een vaste waarde bij 1899 Hoffenheim, de nummer acht van de Bundesliga.

Artikel gaat verder onder video

Niet alleen Weghorst stond op het wensenlijstje van Twente, want ook Lequincio Zeefuik was in beeld. De spits van FC Volendam koos echter voor een avontuur bij AZ, waardoor de Tukkers overschakelden naar Myron Boadu. De 23-jarige spits speelt het komende halfjaar in de Grolsch Veste.

De huurling van AS Monaco zit zaterdag voor het eerst bij de wedstrijdselectie van Twente, dat het in eigen huis opneemt tegen RKC Waalwijk. De ploeg van Joseph Oosting bezet de derde plaats, terwijl de Brabanders op plek zestien staan.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen