Feyenoord-supporters walgen massaal en melden zich met harde woorden: 'Bah, nooit meer in Rotterdam komen!'

23 februari 2024, 09:21
Foto: © Imago

Supporters van Feyenoord hebben zich na de uitschakeling in de Europa League gemeld op de Instagram-pagina van AS Roma-rechtsback Rick Karsdorp. De Nederlander kreeg het donderdagavond in de rust aan de stok met John de Wolf, assistent-trainer van Feyenoord. Aanhangers van de Rotterdammers hebben zich geërgerd aan de oud-Feyenoorder en laten dat op sociale media overduidelijk blijken.

Karsdorp ging vlak voor de rust van het duel tussen AS Roma en Feyenoord (4-2 na strafschoppen) onderuit voor de dug-out, nadat hij door Igor Paixao in het gezicht zou zijn geraakt. Vervolgens floot de scheidsrechter af en kwam Karsdorp aan de praat met Slot, waarna ook een geïrriteerde De Wolf zich met de situatie ging bemoeien. De opmerking van de assistent van Feyenoord schoot echter in het verkeerde keelgat bij de rechtsachter, waarna er een klein opstootje ontstond.

Artikel gaat verder onder video

Volgens Slot zag het er op televisie erger uit dan het was: "Met mij was er ook geen akkefietje", benadrukte de trainer van Feyenoord na afloop: "Het was gewoon leuk en gezellig, maar er kwam nog iemand (De Wolf, red.) aangelopen die iets zei, waardoor er wat ontstond", aldus de oefenmeester van de Rotterdammers. die zich in het veld wel duidelijk stoorde aan de beslissing van de scheidsrechter om het spel stil te leggen nadat Karsdorp naar de grond ging.

Feyenoord-supporters reageren
Supporters van Feyenoord hebben zich wel massaal gestoord aan de actie van Karsdorp, want de fans van de Rotterdamse club hebben zich in grote getale op de Instagram-pagina van de verdediger gemeld. Daar wordt Karsdorp voor van alles uitgemaakt, maar klinkt er één duidelijke en overheersende boodschap: "Nooit meer terugkomen naar Feyenoord", valt er veelal te lezen. "Je had acteur moeten worden, niet meer in Rotterdam komen", reageert een ander.

Onder onderstaande post wordt er door supporters van Feyenoord volop gereageerd op Karsdorp:

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

 • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

R MN
Link gekopieerd!
  12
  + 1
avatar

AS Trauma.

Mike
Link gekopieerd!
  20
  + 1
avatar

Kinderachtig van beide kanten. Begrijpelijk met alle emoties. Maar Karsdorp moet zich niet aanstellen, en als hij dat wel doet (zoals hij dat deed) moet hij ook accepteren dat mensen erop reageren. Hij is dan ook niet onschuldig. Play stupid games, win stupid prices. En hetzelfde geld voor John de Wolf, ik snap zijn reactie zeker maar wat levert het op. Helemaal niets.

Roffainho
Link gekopieerd!
  21
  + 1
avatar

De wolf zit daar als assistent trainer, die moet daar niet de supporter gaan uithangen. Karsdorp heeft genoeg voor Feyenoord betekend. Mooie transfersom opgeleverd. Dat hij nu zijn best doet voor Roma is logisch. En het aanstellen is iets wat Roma erg goed kan ja, het is aan de scheids, trainer of aanvoerder om daar wat van te zeggen. Niet aan De Wolf; tijdens de wedstrijd.

Yess Til
Link gekopieerd!
  18
  + 1
avatar

Oh jee, de supporters hebben weer iets te zeggen hoor. Alsof ze de salarissen betalen van de spelers. Karsdorp laat zich niet sollen, punt uit. En dan krijgt hij de schuld, zegt genoeg.

wolfgang72
Link gekopieerd!
  13
  + 1
avatar

ESPN heeft beelden gepubliceerd van de ruzie, inclusief ondertiteling. “Jij bent Pipo de Clown aan het worden, man”, zegt De Wolf op het veld tegen Karsdorp, nota bene kind van de club bij Feyenoord. De onenigheid was nog niet voorbij, want in de pauze spraken Karsdorp en Slot met elkaar in de spelerstunnel. “Ja, maar hij (Paixão, red.) raakt me. Wat moet ik doen? Wat doet John de Wolf dan? Dat is ook niet nodig”, zegt Karsdorp. Slot geeft toe: “Dat is niet nodig nee, dat ben ik met je eens.”

0laf
Link gekopieerd!
  13
  + 1
avatar

Is gebeurd. Klaar. Volgend seizoen weer proberen in Champions League. Niet meer zeuren of haatdragend zijn.

johanj34
Link gekopieerd!
  0
  + 1
avatar

@Roffainho Weet niet waar jij het over heb maar karsdorp geen fuck betekent voor Feyenoord......De Wolf daarentegen alles......

Rechtsbekaf
Link gekopieerd!
  12
  + 1
avatar

Ex rechterwinger van Feyenoord en huidige assistent trainer van Feyenoord hebben een woordenwisseling. Een glas, een plas en het was.......

Nasalis
Link gekopieerd!
  6
  + 1
avatar

Waar ik van walg, is dit soort sensatiekoppen op deze site, die alleen maar haat en nijd zaaien.

Els Bonte
Link gekopieerd!
  4
  + 1
avatar

Spelers van Roma krijgen de opdracht zodra je een haartje op je huid voelt trillen als stervende zwaan krijsend op de grond vallen, normaal dat mensen zich daar aan kunnen gaan ergeren omdat het niks met voetbal te maken heeft, tja en dan kan het hoog op lopen, het is aan de scheids om daar eens een einde aan te maken door kaarten uit te delen voor F* schwalbes!

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen