Feyenoord gaat afscheid nemen van absolute sterkhouder: 'Die is van de zomer weg'

13 februari 2024, 20:12
Foto: © Imago

Het moet gek lopen wil Mats Wieffer ook volgend seizoen nog onder contract staan bij Feyenoord. Dat denkt Martijn Krabbendam althans. De clubwatcher verwacht dat de middenvelder bezig is aan zijn laatste maanden in Rotterdam-Zuid.

Het is het afgelopen jaar ontzettend hard gegaan met Wieffer. De middenvelder maakte in de zomer van 2022 de overstap van Excelsior naar Feyenoord. Na een moeilijke start speelde hij zich begin vorig jaar definitief in het elftal van trainer Arne Slot. Wieffer zag zijn ontwikkeling en goede prestaties al beloond worden met een uitverkiezing voor het Nederlands elftal. Hij lijkt nu al een zekerheid in de selectie van Ronald Koeman voor het komende Europees Kampioenschap in Duitsland.

Artikel gaat verder onder video

De optredens van Wieffer blijven uiteraard niet onopgemerkt. Hij liet zich ook in de groepsfase van de Champions League gelden en speelde zich in de kijker van onder meer Atlético Madrid. De Spaanse topclub hoopte vorige maand al werk te kunnen maken van de komst van de middenvelder, maar van een tussentijdse transfer kwam het niet. Het moet gek lopen wil hij over een paar maanden niet de stap zetten naar de Europese top. Ik vind hem zeker de laatste maanden echt heel goed. Elke wedstrijd is hij goed, is Krabbendam in de Dick Voormekaar Podcast van Voetbal International lovend over Wieffer.

De zevenvoudig Oranje-international zette in mei vorig jaar nog zijn handtekening onder een contract tot medio 2027, maar een vertrek komende zomer lijkt desondanks niet tegen te houden. Die is van de zomer weg, zegt Krabbendam stellig. Atlético zal wel een keertje terugkomen, toch? Hij was natuurlijk al bijna weg. Wieffer verscheen in november al op de voorpagina van de Spaanse sportkrant Sport. FC Barcelona zou in hem een mogelijke opvolger van Sergio Busquets zien. De routinier trok afgelopen zomer al de deur van het Spotify Camp Nou achter zich dicht, maar FC Barcelona is er nog niet in geslaagd hem adequaat te vervangen.

Wieffer is dit seizoen de beste speler bij Feyenoord

Laden...
744 stemmen

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

CG
Link gekopieerd!
    12
    + 1
avatar

Veel spelers worden in ons land ver overschat dat in de beste vier competities zéér zichtbaar is en blijft. Weinig Nederlandse spelers hebben niet het niveau van Frenkie de Jong en Aké. Ook dat Daley Blind het erg goed doet in Spanje !!!

0laf
Link gekopieerd!
    21
    + 1
avatar

35 a 40 miljoen. Kunnen we wel weer at leuks voor kopen en/of opleiden.

Roffainho
Link gekopieerd!
    20
    + 1
avatar

Ik denk dat dat wat veel geld is (al zou ik het niet erg vinden). Maar zal wel eerder tussen de 20 en 30milj. zitten. Vergeet niet dat Kokcü, een speler die toen de absolute sterspeler was, voor 25 milj. (En nog wat bonussen) wegging. Maar met het hedendaagse voetbal weet je het nooit. En als er wat club op zijn handtekening gaan vechten kan het zomaar omhoog. Maar 40 milj. .. Ja, dat zou echt een wereld bedrag zijn!!!

hvh102
Link gekopieerd!
    14
    + 1
avatar

Vereet niet dat kukcu niet met Feyenoord gespeeld heeft in de cl mats wiefer wel dus een goed bedrag tussen 35 en 45 miljoen moet mogenlijk zijn

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen