Flashscore Team van de Week: Arne Slot haalt zijn gelijk met uitstekende zet

19 februari 2024, 14:28   Bijgewerkt: 19 februari 2024, 14:45
Foto: © Imago

Elke week selecteert Flashscore op basis van ons interne beoordelingssysteem het Team van de Week. Feyenoord is hofleverancier in het Team van de Week, waarin onder meer Luka Ivanusec werd opgenomen. Tobias Lauritsen behaalde de hoogste beoordeling.


PSV creëerde tegen Heracles Almelo 3,57 expected goals, maar kwam slechts twee keer tot scoren. De Eindhovenaren deden 39(!) pogingen, waarvan 14 op doel. De 31-jarige doelman is dit seizoen voor het eerst basisspeler in de Eredivisie en verrichte tegen PSV maar liefst 12 reddingen.



Artikel gaat verder onder video

Het zijn donkere dagen in Arnhem, maar in rechtsback Arcus vond men een lichtpuntje. Vitesse had recht op veel meer dan het 1-1 gelijkspel dat het kreeg tegen Volendam en de Haïtiaan was met de assist bij de gelijkmaker belangrijk voor zijn ploeg.



PSV was thuis tegen Heracles heer en meester. Boscagli was verantwoordelijk voor de bevrijdende 2-0 nadat hij zelf een aanval opzette en een een-twee aanging met Malik Tillman, waarna hij ijzig koel afwerkte.



© Imago

 David Hancko (Feyenoord) 8,1


Feyenoord speelde het grootste gedeelte van de wedstrijd met 11 tegen 10 van RKC Waalwijk. Onder leiding van Hancko kwamen de Rotterdammers geen moment in de problemen, maar duurde het tot de slotfase voordat de ban werd gebroken. 

 


Mats Wieffer (Feyenoord) 8,8


Wieffer was de man die Feyenoord met het hoofd drie punten bezorgde. Vijf minuten voor tijd maakte hij de enige treffer van de wedstrijd, hetgeen hem opnieuw een plaats in het team van de week opleverde.


Joey Veerman (PSV) 8,9


Nog een bekend gezicht in het sterrenelftal, gecreëerd op basis van de Flashscore-ratings. Veerman was de aangever bij de openingstreffer van Luuk de Jong tijdens de 2-0 overwinning op Heracles Almelo. 

 


Quinten Timber (Feyenoord) 8,3


Timber moest de afgelopen twee wedstrijden van Feyenoord missen, maar liet zien aan vorm niet te hebben ingeboet. Hij behoorde tegen RKC direct weer tot een van de betere.


Luka Ivanusec (Feyenoord) 8,2


Na een goede start in Rotterdam kende de Kroaat, mede door blessureleed, een lastige periode. Tegen RKC deed hij weer van zich spreken en verdiende een plek in het team van de week. 

© Imago

 

Luuk de Jong (PSV) 8,5


De Jong kopte op aangeven van Veerman alweer zijn 19e doelpunt van het seizoen binnen. Hij loopt nog steeds twee doelpunten achter op Eredivisietopscorer Vangelis Pavlidis, die ook een keer tot scoren kwam.


Tobias Lauritsen (Sparta) 9


Lauritsen is terug. De boomlange Noorse spits, die vorig jaar 13 keer scoorde in de Eredivisie, maakte tegen Excelsior zijn zesde en zevende treffer van het lopende seizoen. Na een stroeve start van het seizoen lijkt de ketchupfles open te zijn.


Brian Brobbey (Ajax) 8,4


Brobbey was met een treffer en een assist wederom van grote waarde voor Ajax, dat opnieuw puntverlies leed door na een zeer late tegentreffer met 2-2 gelijk te spelen tegen NEC. 

© Imago

De beoordelingen van Flashscore komen onafhankelijk van FCUpdate tot stand. 

Reacties

Hops
Link gekopieerd!
    6
    + 1
avatar

Nou Bean wat heb je hier weer over te zeiken

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen