Guus Hiddink stoorde zich enorm aan één iemand bij Ajax: ‘Ik vind dat helemaal niks!’

5 februari 2024, 21:23
Foto: © Imago

Guus Hiddink heeft zich afgelopen zaterdag tijdens de competitiewedstrijd tussen Ajax en PSV (1-1) geërgerd aan Michael Valkanis, zo vertelt hij maandagavond in het televisieprogramma Rondo van Ziggo Sport. De oud-trainer was aanwezig in de Johan Cruijff ArenA en vond de rechterhand van Ajax-coach John van ’t Schip een onnodig drukke indruk maken.

Hiddink zat afgelopen weekend op de eretribune van de Johan Cruijf ArenA en had goed zicht op de dug-out van Ajax. “Van 't Schip stond lekker aan de lijn. Relatief relaxed of gespannen, dat maakt niet uit. Maar in de eerste helft kwam zijn assistent in totaal zes keer naar hem toegelopen”, constateerde de oud-trainer van onder meer PSV.

Artikel gaat verder onder video

Hiddink legt de overige tafelgasten uit hoe Valkanis in woord en gebaar voortdurend instructies verstrekte aan Van ’t Schip. “Dat gebeurde in de eerste helft zes keer en in de tweede helft ook zes keer. Ik vind dat helemaal niks! John is dan nog lief, want normaal gesproken zeg je: ga jij even zitten. Ik dacht: wat doet die man toch steeds?

Het duel tussen Ajax en PSV leverde zaterdagavond uiteindelijk geen winnaar op. De Amsterdammers namen voor eigen publiek de leiding via een doelpunt van Steven Berghuis, maar Luuk de Jong bracht nog voor rust de eindstand op het scorebord. 

© Imago
Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

The all blacks
Link gekopieerd!
    6
    + 1
avatar

Waar maak je je druk om.

Bei-uns-ist-alles-besser
Link gekopieerd!
    5
    + 1
avatar

Guus kom naor huis.,

Goku
Link gekopieerd!
    20
    + 1
avatar

😂😂😂😂

thetruth
Link gekopieerd!
    16
    + 1
avatar

Remco Bicentini stoort zich al zolang aan Hiddink.

KROTJE
Link gekopieerd!
    34
    + 1
avatar

"Guus Hiddink stoorde zich enorm aan één iemand bij Ajax: ‘Ik vind dat helemaal niks!". Ik stoor me enorm aan ouwe meuk als Hiddink, Van Marwijk, Advocaat, De Mos, Van Hanegem die nog steeds een podium krijgen voor hun gedateerde visies. Voetbal uit hun tijd is niet te vergelijken met het huidige voetbal. Ik adviseer hen om vaker naar de PL-wedstrijden te kijken, naar de nieuwe lichting (jongere) coaches hoe zij hun werk doen. En als Hiddink zich stoort aan een Valkanis, die ergernis moet niet in de media opgenomen worden, gewoon skippen.

RespectNietmeteenSchelden
Link gekopieerd!
    30
    + 1
avatar

Zo is het.

Paulito
Link gekopieerd!
    15
    + 1
avatar

Hij heeft zelf 2 wedstrijden aan het roer gestaan en beide niet gewonnen, uitschakeling amateurs

rinibroeren
Link gekopieerd!
    6
    + 1
avatar

Heeft Hiddink zich niet geergerd aan zeikerte de jong altijd maar klagen bij de scheidsrechter

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen