'Henderson laat zich gelden en stuurt ploeggenoot bij Ajax het krachthonk in'

10 februari 2024, 15:11
Foto: © Imago

Brian Brobbey is tegenwoordig vaak in het fitnesshonk te vinden, zo vertelde de spits van Ajax deze week. Hij wil aan zijn uithoudingsvermogen werken om uiteindelijk vaker de negentig minuten vol te kunnen maken. Valentijn Driessen denkt dat Jordan Henderson achter de schermen een rol speelt in de keuze van Brobbey.

“Dat is natuurlijk Hendo”, zegt Driessen in de podcast Kick-Off. “Die zit daar natuurlijk achter. Iedereen moet het krachthonk in, want de grote natuurlijke leider Hendo zit ook in het krachthonk.” Collega-journalist Mike Verweij voegt lachend toe: “Als Brobbey nu ook echt in het krachthonk gaat staan, denk ik dat tegenstanders binnenkort het stadion uit vliegen. Die vliegen nu al vijf meter de andere kant op. Het is bijzonder hoe sterk hij is.”

Artikel gaat verder onder video

Brobbey liet in een interview met ELF Voetbal weten dat hij het belangrijk vindt om wedstrijden te kunnen uitspelen. Dat lukt hem dit seizoen steeds vaker. “Waarom dat eerder niet lukte? Omdat de trainer me vaak voortijdig naar de kant haalde. Daar werk ik nu hard aan”, zei hij.

"Ik ben vaak in het fitnesshok te vinden. Niet om meer spiermassa te kweken, maar om mijn uithoudingsvermogen te verbeteren”, voegde Brobbey toe. “Daarvoor doe ik core-stability-oefeningen. Ook probeer ik met oefeningen mijn hamstrings en knieën sterker te maken.”

Lees ook: Bekritiseerde Ajacied pakt telefoon erbij en toont data: 'Ik kom beter in vorm'

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

 • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Figaro
Link gekopieerd!
  27
  + 1
avatar

Worden jullie ook zo misselijk van die twee clowns. De Valantijn en Micky show wordt steeds tenenkrommender. Ze zijn niet te betrappen op enig verstand van voetbal, lullen totale onzin, zijn al verschillende keren voor leugenaar gezet maar blijven salaris ontvangen.

Mike
Link gekopieerd!
  34
  + 1
avatar

Ik denk dat zij persoonlijk ervoor gaan zorgen dat voetbal nederland zich gaat verenigen om ze weg te krijgen. PSV-fans, naast Ajax-fans en Feyenoord fans allemaal eensgezind om deze nutteloze verslaggevers weg te krijgen. On-topic: Brobbey in het krachthonk. Ik voorzie straks gewoon een sherman tank op het veld die gewoon door de verdedigers heen gaat. Het is nu al een sterke kerel, maar dan. En goed voor jullie (Ajax) en Nederland. Een echte centrumspits die muurvast aan de bal is. Nice.

gtsb
Link gekopieerd!
  1
  + 1
avatar

Als het clowns zijn moet je jezelf niet druk maken

Zozo
Link gekopieerd!
  15
  + 1
avatar

Brobbey in het krachthonk?I de man heeft nu al vaak ruzie met de bal en dat wordt alleen maar erger met nog meer spieren. Voetbaloefeningen, links en rechts ontwikkelen, daar heeft Jerommeke veel meer aan.

Blackie
Link gekopieerd!
  9
  + 1
avatar

het is weer Driessen die denkt dat hij het weet wie de regie heeft. Maarja zoals heel vaak zit meneer driessen er naast en dan zich er weer uitlullen.

Rini Block
Link gekopieerd!
  8
  + 1
avatar

Diessen kan beter hondenuitlaat begeleider worden.honden hebben ook geen verstand van voetballen

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen