Ajax in de koker: hier kijk je live naar loting achtste finales Conference League

23 februari 2024, 11:23
Foto: © Imago

Ajax heeft zich donderdagavond met meer geluk dan wijsheid geplaatst voor de achtste finales van de UEFA Conference League. Het elftal van trainer John van ’t Schip hoort vrijdagmiddag wie volgende maand de tegenstander is. Hoe laat begint de loting en waar is die te volgen?

Hoe laat is de loting?

Bij de UEFA zijn de ogen vrijdagmiddag eerst gericht op de loting voor de achtste finales van de Europa League. Die begint om 12.00 uur. Daarna gaat de blik snel op de Conference League. De loting voor de achtste finales van dat toernooi gaat om 13.00 uur van start.

Op welke tv-zender is de loting te zien?

Artikel gaat verder onder video

De loting voor de achtste finales van de Conference League is vanaf 13.00 uur live te volgen op ESPN. Belangstellenden kunnen ook terecht op de website van de UEFA. De Europese voetbalbond verzorgt vanaf 13.00 uur een stream van de loting.

Welke clubs kan Ajax loten?

De mogelijke tegenstanders van Ajax verzekerden zich allen als groepswinnaar van een startbewijs voor de achtste finales van de Conference League. De Amsterdammers kunnen gekoppeld worden aan: Aston Villa, Club Brugge, Fenerbahçe, Fiorentina, Lille OSC, Maccabi Tel Aviv, PAOK Saloniki óf Viktoria Plzen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen