Derksen oordeelt genadeloos over Ajacied: 'Schei uit! Huis-tuin-en-keuken-voetballer!'

17 februari 2024, 08:24
Foto: © SBS6

Johan Derksen heeft nooit enige verwachtingen gehad van Jordan Henderson. De Engelse routinier kwam deze winterstop met veel bombarie naar Ajax, maar kan volgens de televisiepersoonlijkheid nog niet bepaald overtuigen, zo vertelt hij in de uitzending van Vandaag Inside.

Ajax nam het donderdagavond in de eerste tussenronde van de Conference League op tegen FK Bodø/Glimt. Waar de Noren zo’n beetje de hele wedstrijd domineerden, ploeterde Ajax in de slotfase alsnog een 2-2 uit het vuur. Bij Vandaag Inside zijn de analisten absoluut niet te spreken over het spel van de Amsterdammers. “Als je nou die tegenstander ziet... Daar is mee gewerkt en die zetten iets neer. En bij Ajax is het nog steeds een zooitje”, is René van der Gijp hard.

Artikel gaat verder onder video

Winteraankoop Henderson was ongelukkig tegen Bodø/Glimt, zo zag Hélène Hendriks. “In dit soort wedstrijden verwacht je toch van hem dat hij de bal van A naar B kan spelen”, stelt ze, waarna Derksen fel reageert. “Ach joh, schei uit! Huis-tuin-en-keuken-voetballer!”, zegt De Snor.

“Lieve schat, als je van Liverpool de woestijn ingaat, geef jij het voetbal op”, vindt Gijp, die doelt op de periode van Henderson bij het Saudische Al-Ettifaq. Vervolgens verschijnen er enkele wedstrijdmomenten waarop de Engelse middenvelder een bal gemakkelijk inlevert. “Dat gebeurde niet één keer, maar meerdere. Dit slaat nergens op”, zegt Hendriks.

Gaat Henderson Ajax verder helpen?

Laden...
601 stemmen

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

KROTJE
Link gekopieerd!
    1
    + 1
avatar

Nou beste Ajax als ze bij VI plus 'dame' Hendriks dit vinden zou ik Henderson maar weer verkopen......en zij mogen alles en heel veel zeggen over alles wat in hun ogen niet goed is. VI is heilig en is voor hun kijkers een heiligdom, als je er tegen in gaat dan pleeg je heiligschennis.

albertkuiper14
Link gekopieerd!
    15
    + 1
avatar

Johan derksen is zelf ook maar een middelmatige voetballer geweest .makkelijk om overal maar kritiek op te hebben.

Feyenoord1908
Link gekopieerd!
    10
    + 1
avatar

Maar hij heeft wel 100% gelijk.

Henk Nijmeijer
Link gekopieerd!
    7
    + 1
avatar

maar hij heeft wel gelijk wat een belachelijke aankoop ajax onwaardig

Waarom19
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

@Feijenoord, je bent ook zo een meewaaier zonder eigen mening

Waarom19
Link gekopieerd!
    13
    + 1
avatar

Henderson is een topper

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen