Kees Kwakman walgt van Ajax-supporters: 'Dat doe je gewoon niet, dit is zo verschrikkelijk!'

18 februari 2024, 16:43
Foto: © ESPN

Kees Kwakman is niet te spreken over het feit dat Ajax-middenvelder Kenneth Taylor zondagmiddag werd uitgejoeld tijdens zijn wissel. Het jeugdproduct van de Amsterdammers ging in de 65e minuut naar de kant, waarna een groot deel van het stadion ging juichen. Hetzelfde gebeurde donderdag tijdens de wedstrijd tegen het Noorse FK Bodø/Glimt.

"Overigens, dat uitfluiten van eigen spelers, daar moeten ze lekker mee doorgaan", zegt Kwakman cynisch, die vindt dat spelers nooit op deze wijze uitgejoeld moeten worden in een stadion: "Ik vind dat dit in het algemeen niet kan. Je kan van alles vinden van Taylor, maar dit doe je niet. Ik vind dat zo verschrikkelijk. Ze zouden het hier ook moeten hebben geleerd van Daley Blind, die het ook is overkomen", voegt Kwakman in de nabeschouwing van het duel tussen Ajax en NEC op ESPN nog toe.

Artikel gaat verder onder video

Donderdag werd er in de Johan Cruijff ArenA ook massaal gejuicht toen Taylor van het veld ging in het duel tegen FK Bodø/Glimt. Zondag vond het opnieuw plaats en Kwakman vraagt zich af wat de supporters van Ajax hiermee denken te bereiken: "Het gebeurt wel vaker bij andere clubs ook. Je zag ook echt aan Taylor dat hij er moeite mee had. Wat wil je er nou mee bereiken", vraagt de analist van ESPN zich tot slot af.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

QuarlonK
Link gekopieerd!
    27
    + 1
avatar

Kwakman was geen begenadigd voetballer maar als analist vind ik hem prima. Van uitfluiten gaat geen voetballer beter spelen. Bovendien moeten ze bij de coach zijn die hem opstelt. Als speler ga je niet weigeren terwijl de coach wil dat je speelt

Goku
Link gekopieerd!
    11
    + 1
avatar

Beste stuurlui staan aan wal....

CG
Link gekopieerd!
    8
    + 1
avatar

Die palingboer lult met iedereen mee die geen verstand hebben van voetbal wat ik ook ziet bij sommige personen in een voetbaltalkshow!!!

Kramer
Link gekopieerd!
    15
    + 1
avatar

Ben ook geen fan van Taylor, 1x uitfluiten is geweest en zou voldoende moeten zijn. 2x is overbodig, maar lijkt een trend te worden dit. Ajax is gewoon slecht, dan kan je 9 mensen wel uitfluiten elke wedstrijd.

78Rico
Link gekopieerd!
    1
    + 1
avatar

Hij is gewoon kwak….man ….kwakkie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen