Valentijn Driessen adviseert Ajax om niet af te reizen naar FK Bodø/Glimt voor return

19 februari 2024, 18:11
Foto: © Vandaag Inside

Valentijn Driessen denkt dat de selectie- en stafleden van Ajax er goed aan doen om deze week niet af te reizen naar Noorwegen voor de return tegen FK Bodø/Glimt. De chef voetbal van De Telegraaf voorspelt dat de Amsterdammers geen schijn van kans maken op een gunstig resultaat.

Ajax sleepte in de eerste wedstrijd van de tussenronde van de Conference League met kunst en vliegwerken een 2-2 uit het vuur tegen het dominerende Bodø/Glimt. De uitbeurt belooft, met name wegens de bar en boze weersomstandigheden, nog wat lastiger te worden voor de ploeg van John van ’t Schip. Driessen komt daarom met een opvallend advies.

Artikel gaat verder onder video

“Hoe moet Ajax gaan spelen? Hoe zou jij dat gaan doen?”, krijgt de journalist de vraag in een video-item van Vandaag Inside. “Ik zou niet gaan, ik zou gewoon niet gaan”, reageert Driessen direct. “Ajax gaat het echt niet overleven, die Noorse poolexpeditie”, gaat hij lachend verder.

Driessen krijgt vervolgens de vraag of hij, mocht hij dan alsnog afreizen naar Noorwegen, de verdediging zou dichttimmeren bij Ajax. “Daar heb je bijna geen speler voor, om het dicht te gooien. Het is hopeloos bij Ajax…”, eindigt hij.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

KROTJE
Link gekopieerd!
    19
    + 1
avatar

Ik heb nog nooit een hork als Driessen meegemaakt. Al zou het zijn als hij aanneemt dan zeg je het toch niet ? Dit soort teksten zeg je off the record. Wat is dit voor een persoon ? Wraak wegens zijn uitsluiting door Ajax ? Ajax is een verdienmodel voor hem, zonder Ajax kent niemand Driessen Valentijn.

gtsb
Link gekopieerd!
    22
    + 1
avatar

Zonder fc update heb jij geen dagbesteding ik weet niet wat erger is .

KROTJE
Link gekopieerd!
    16
    + 1
avatar

gtsb je hebt helemaal gelijk hoor echt waar, maar waar ik ben ben je er ook, dan hebben wij toch allebei dezelfde dagbesteding ? Nee maar vanaf nu krijg je altijd van mij gelijk als je maar terugdenkt aan je werkkring weet je het nog ?

LudiekInside
Link gekopieerd!
    15
    + 1
avatar

Ik adviseer Valentijntje om zijn riooladviezen voor zich te houden. Als we achter zijn adviezen aan moeten lopen...tjongjonge.

Dhr. Reuring
Link gekopieerd!
    9
    + 1
avatar

Valentijn Driessen is zó verkalkt dat hij klaarkomt in poedervorm.

Ajax1900!
Link gekopieerd!
    13
    + 1
avatar

Ik heb Valentijntje vaker zo een dom advies horen geven. Hij ging niet naar madrid omdat Ajax geen schijn van kans had. Heb hem nooit meer gehoord over deze wedstrijd van onze meester voorspeller

HennyO
Link gekopieerd!
    1
    + 1
avatar

Valentijntje blijft een huilbaby. Heeft op alles een mening, maar deze meningen raken kant nog wal. Wat een droeftoeterzeg.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen