F-Side doet belangrijke oproep aan Ajax-supporters: 'Laten we daar voor zorgen!'

6 maart 2024, 18:41   Bijgewerkt: 6 maart 2024, 18:57
Foto: © Imago

De F-Side, de grootste en fanatiekste supportersgroep van Ajax, heeft de supporters van de Amsterdamse club opgeroepen om donderdagavond een sjaal mee te nemen naar de Johan Cruijff ArenA. De nummer vijf van de Eredivisie neemt het in de eigen Johan Cruijff ArenA op tegen Aston Villa en de fanatieke supporters hopen zo veel mogelijk sjaals te zien.

Op de sociale media kanalen verspreidt de F-Side oproep aan de andere supporters van Ajax: "Morgen speelt Ons Aller Ajax een belangrijk Europees duel tegen Aston Villa. Wij roepen iedereen op hun Ajax sjaal mee te nemen naar het stadion", schrijft de supportersgroep. "Europese thuiswedstrijden staan vrijwel altijd garant voor een goede sfeer. Laten we daar ook voor zorgen met z'n allen", valt er te lezen. Ook andere supportersgroepen delen de oproep.

Op het Instagram-account van Aston Villa is te zien dat er verschillende soorten vlaggen klaarliggen op de F-Side voor het duel van donderdagavond in de Johan Cruijff ArenA, waardoor een sfeeractie aanstaande lijkt. De Ajacieden kunnen de steun tegen de Engelsen goed gebruiken, want met Aston Villa treft het een uitstekend presterende tegenstander uit de Premier League.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Feyenoord1908
Link gekopieerd!
    17
    + 1
avatar

Zakdoekjes en een grote muts om in weg te duiken lijkt me handiger.Kansloze missie, wie gaat daar nou voor l*l zitten 🤣🤣🤣

redknap
Link gekopieerd!
    13
    + 1
avatar

Sjaaltjes gedoe had FC Twente in de Gelre Dome. In Amsterdam zeiden ze: dat lijkt ons ook wel wat.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen