‘Alex Kroes laat zich gelden en weet wie transfers bij Ajax moet gaan doen’

26 maart 2024, 10:30   Bijgewerkt: 26 maart 2024, 10:48
Foto: © Imago

Ajax is op zoek naar een directeur transfers en komt uit bij de 37-jarige Christopher Vivell, zo meldt VI. Algemeen directeur van Ajax, Alex Kroes, laat zich dus meteen gelden. Hij is sinds 15 maart 2024 werkzaam bij de club uit de Nederlandse hoofdstad. Vivell deed als sportief directeur eerder al zaken met Ajax, met zijn club destijds, RB Leipzig. Dit was toen Brian Brobbey transfervrij naar Duitsland vertrok.

Vivell is naar verluidt dé kandidaat om de rol van directeur transfers te vervullen binnen de club in Nederland die het vaakst kampioen is geworden. Kroes zou als een bok op de haverkist zitten om Vivell in te lijven. Van 2015 tot en met 2020 was Vivell de directeur van de scouting afdeling van Red Bull Salzburg. Daarna ging hij aan de slag bij Leipzig in Duitsland.

Artikel gaat verder onder video

In november van 2022 werd Vivell aangesteld als Technisch directeur van Chelsea, maar in de zomer van dat jaar vetrok hij alweer. De hulp voor Kroes komt nu van hoofdscout Kelvin de Lang, maar de bedoeling is dat er na de zomerse transferwindow iemand anders aangesteld wordt. Diegene zou zich dan moeten buigen over de in- en uitgaande transfers bij Ajax.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Goku
Link gekopieerd!
    3
    + 1
avatar

Ken hem niet, dus afwachten wat de toekomst zal brengen, neem aan dat Kroes weet wat die doet

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Precies goku we kennen deze man niet . Dus geen redenen om te twijfelen of om er nu al achter te gaan staan . Net als bij kroes trouwens . Gewoon rustig afwachten wat er gebeurt

Rudolf21
Link gekopieerd!
    6
    + 1
avatar

De verlosser nummer zoveel. Klinkt niet echt als een stabiele club.

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

We gaan het zien rudolf . Wat ik al eerder zei Is een strijd tussen Ajax,Psv,en onze club om de titel goed voor onze competitie.

Rudolf21
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Klopt alleen die Ajacieden denken altijd alleen maar aan zichzelf maar vergeten 1 ding. Feyenoord en PSV gaan voor het 2e jaar de CL in wat heel aantrekkelijk is voor spelers. Een FC Twente gaat de voorronde in mochten ze tot een stunt komen en in de CL groepsfase komen heb je 3 stabiele topclubs in Nederland. Dan moet je als zoekende ploeg er nog uit zien te komen en dan is het van levensbelang dat ze bij de top 3 eindigen voor een CL klassering.. Wens ze succes maar als ik hier alles lees gaat een ene Vivvel dat allemaal voor ze regelen.

gtsb
Link gekopieerd!
    1
    + 1
avatar

Rudolf ze zijn te snel weer er van overtuigd dat. Kijk naar krotje . Hij weet niks van de mannen kroes en die td. En hij weet het alweer zeker . Net als bij talentjes die een keer goed spelen . En hij roept dat ze sterren worden Wacht het af voordat je de polonaise loopt en weer stoer gaat doen . Veel ajacieden hebben dat

CG
Link gekopieerd!
    1
    + 1
avatar

Na slechte tijden komen er altijd weer goede tijden!!!

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen