Orkun Kökcü meldt zich op Instagram na drastisch besluit Roger Schmidt

18 maart 2024, 13:40
Foto: © Imago

Orkun Kökcü heeft maandagmiddag gereageerd op de ontstane situatie bij Benfica. De oud-middenvelder van Feyenoord ligt onder vuur na zijn kritische interview in De Telegraaf, waardoor hij uit de selectie is gezet door Roger Schmidt. Op Instagram komt de Turk met een statement.

Zaterdagochtend verscheen er een interview met Kökcü in De Telegraaf, waarin de middenvelder zich zeer kritisch uitliet over trainer Schmidt. De oefenmeester was aangenaam verrast besloot om de voormalig aanvoerder van Feyenoord uit de selectie te laten voor het uitduel met Casa Pia (0-1 winst).

Artikel gaat verder onder video

Door middel van een Instagram Story laat Kökcü zich uit over de commotie rondom hem. “Ik wil eerst benadrukken dat ik veel respect heb voor de trainer en de club. In het topvoetbal draait het om details en alleen als alles klopt kun je prijzen winnen. We moeten allemaal kritisch zijn naar elkaar. Ik heb mijn visie in de afgelopen maanden ook intern al besproken”, schrijft de international van Turkije.

“Ik accepteer de maatregelen die zijn genomen en reis nu af naar de Turkse nationale ploeg. Ik keer over twee weken terug bij Benfica en zal me volledig inzetten voor de club en het team. Ik zal er alles aan doen om de fans nog meer mooie prijzen te bezorgen. Ik wil maar één ding: winnen”, besluit Kökcü.

© @orkunkokcu
Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Laurens1
Link gekopieerd!
    11
    + 1
avatar

Vermoedelijk einde oefening voor deze jongen, zal verkocht worden eind van het seizoen. Tenminste als iemand hem wil, anders is afschrijving te groot. Zelfreflectie is immer een probleem voor dit soort over het paard getilde boys!

KROTJE
Link gekopieerd!
    7
    + 1
avatar

Als Cöckcu nou Watkins, Pellegrini, Immobile of Messi was mag het nog wel, maar hij is alleen maar Cöckcu. Hij kan nog terug en is al door goku welkom geheten, nou dan Cöcku, contractje met handtekening kan je nog verscheuren volgens goku.

KROTJE
Link gekopieerd!
    3
    + 1
avatar

Ik repeteer alleen wat goku over Fitz-Jim zei KC. Sarcastisch bedoeld dus. Koek van eigen deeg terug naar goku en zijn maat gtsb.

KingJacobus.
Link gekopieerd!
    2
    + 1
avatar

Daar lopen er bij de natte neuzen club ook een paar van. Over promes zullen we het maar niet hebben. Hij schijnt nogal Arrogant gedrag te tonen. Waar zou dat nou vandaan komen.

KROTJE
Link gekopieerd!
    1
    + 1
avatar

Zelfreflectie je zichzelf noemende "King" Jacoba is bij jou ver te zoeken. Hooghartig naar Ajax toe, terwijl jou clubje echt saai, moeizaam, met weinig verrassingen voetbal speelt. Gisteren in Heernveen was het weer om te huilen, vooral die zwaar overgewaardeerde spits van jullie. In de komende wedstrijden komen de klappen, let maar op. Arrogantie voor niks.

Goku
Link gekopieerd!
    2
    + 1
avatar

KC, aangezien je erg op de spelling en grammatica zit, controleer die van je medebewoners eens. Zitten ook fouten in. Misschien moet je ze eens voordoen hoe die software werkt😉

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen