Ontevreden Kökcü haalt genadeloos uit naar Schmidt: ‘Nog nooit dat gevoel gegeven!’

16 maart 2024, 09:27
Foto: © Imago

De transfer van Orkun Kökcü naar Benfica heeft tot dusverre niet lekker uitgepakt, zo geeft de middenvelder hoogstpersoonlijk aan in een interview tegenover De Telegraaf. De voormalig aanvoerder van Feyenoord erkent dat hij nog niet lekker uit de verf komt in Portugal en deelt een sneer uit aan trainer Roger Schmidt.

“Nee, dit is niet wat ik verwachtte”, verzucht Kökcü, die afgelopen zomer koos voor een stap naar Benfica in het teken van zijn ontwikkeling. “Een bewuste keuze gemaakt voor Benfica met het idee dat dit de beste stap in mijn carrière was om me verder op alle vlakken te ontwikkelen. Dat is slechts ten dele gebeurd”, is de Turk eerlijk.

Artikel gaat verder onder video

Bij Benfica werd Kökcü de nieuwe recordaankoop van de club, maar de Portugese grootmacht presenteerde de middenvelder nooit op die manier. “Ik moest direct na het tekenen van mijn contract door naar de Turkse nationale ploeg. Daarna hoorde ik weinig totdat ik me bij de club moest melden. Een presentatie in het stadion? Nee, nee, alles verliep vrij haastig”, blikt hij terug.

“Ik heb natuurlijk wel gezien hoe andere spelers in Portugal en bij andere grote clubs in de schijnwerpers zijn gezet. Dat zorgt voor een bepaalde status. Ik heb vanaf het begin nooit het gevoel gehad dat ik belangrijk werd gemaakt”, zegt Kökcü, die vervolgens een sneer uitdeelt aan zijn trainer Schmidt. Ook niet door de trainer! Ik ben ook niet het type dat met zijn vuist op tafel slaat of eisen stelt, maar misschien ben ik juist vanwege de rol die ik van hem kreeg wel te bescheiden geweest…”

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Klantenservice
Link gekopieerd!
    15
    + 1
avatar

Nou, wat een genadeloze uithaal... suggestieve kop weer.

Kanthaaf
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ja misleiding in de kop is wel huisstijl aan t worden.

Rudolf21
Link gekopieerd!
    16
    + 1
avatar

Je moet je eens voorstellen dat Arne Slot je trainer is jou de beste speler van de eredivisie maakt. Kampioenschap binnen haalt en de gouden schoen. De assist gegeven bij de winnende goal in de klassieker waar menig Ajacied nog wakker van schrikt. Het besef dat daalde in de arena dat t nooit meer zo zal zijn als afgelopen 20 jaar. Dan is het natuurlijk lastig voor een voetballer om weer zo’n vakman te treffen die weet hoe hij zijn spelers beter moet maken en te laten excelleren.

KROTJE
Link gekopieerd!
    15
    + 1
avatar

Schmidt is een internationale toptrainer met veel ervaring en hij had een speler als Darwin Nunez onder zich gehad, hij weet hoe hij zijn 'personeel' moet benaderen als het nodig is. Roger Schmidt held.

gtsb
Link gekopieerd!
    15
    + 1
avatar

Je reactie slaat gewoon nergens op en is weer uitlokkend . Schmidt heeft bij psv ook zijn fouten gemaakt op het vlak van omgaan met spelers . Misschien nu weer . Want laten we wel wezen de league daar is niet zo in beeld hier. En de meeste hier zien er dus ook weinig tot niks van . Dus een mening hebben over deze situatie . En een oordeel vellen zoals jij doet in het voordeel van een van de 2 is lachwekkend . Maar goed het is ex feyenoord dus je moet weer fff je frustratie kwijt . En maar blijven huichelen en wijzen naar . En nog ontkennen dat je heel vaak reageert op Feyenoord. Je bent een trieste kleuter

Goku
Link gekopieerd!
    6
    + 1
avatar

Weer een hoop " bla bla bla" en op niets gebaseerd....

KROTJE
Link gekopieerd!
    12
    + 1
avatar

Zo die zit Bean. Ook op Ajax mag je helemaal los gaan, ik kan er tegen, want jouw reacties die zijn goed onderbouwd, maar tere zieltjes van 010 zijn dat niet gewend, ze zijn in het afgelopen landskampioenschap blijven hangen, volgend seizoen weer de anonimiteit in. Die gastjes denken dat ze kunnen uithalen zonder wat terug te ontvangen, stelletje losers.

KROTJE
Link gekopieerd!
    14
    + 1
avatar

Zo die zit Bean. Volledig met je eens, die Goku is een losertje.

KROTJE
Link gekopieerd!
    12
    + 1
avatar

gtsb, Jouw reactie lees ik nooit meer ze gaan rechtstreeks mijn linker onderla in samen met de rotzooi en dan gaan ze de shredder in. Ik ga geen energie in een ziek persoon stoppen. Jij kunt alleen maar uitlokken en kritiek leveren, maar als je tegengesproken wordt dan ben je een vals kreng. Fijn weekend.

FCJel
Link gekopieerd!
    3
    + 1
avatar

Man hou toch eens op met dat labiele gedoe. Je maakt zo’n gemakkelijke schietschijf van jezelf.

KingJacobus.
Link gekopieerd!
    2
    + 1
avatar

Sprak de grootste loser.

Goku
Link gekopieerd!
    3
    + 1
avatar

Net als jou bla bla bla bijdrage. Ik me voorstellen dat je mede patiënten het wel prachtig vinden, maarja die slikken ook een pilletje 😉

KROTJE
Link gekopieerd!
    3
    + 1
avatar

King Jacobus, leg mij eens in goed Nederlands uit wat jij onder "loser" bedoelt. Alleen maar oneliners of hap snap termen lanceren vind ik magertjes. Kom maar op.

gtsb
Link gekopieerd!
    3
    + 1
avatar

Bean jij en krotjekc staan bovenaan bij de reacties dus ja joh . Krotjekc zoekt nu een click/steun bij bean hoe diep kun je zinken 🤣🤣🤣

KROTJE
Link gekopieerd!
    2
    + 1
avatar

FCJel, duidelijker man en paard noemen heb je het tegen mij of tegen Bean.

gtsb
Link gekopieerd!
    6
    + 1
avatar

Krotjekc ik laat jou niet los gek . De grootste huichelaar van de site . Goku (mensen met andere meningen proberen weg te pesten ), en dan hier het heilige boontje uithangen.

gtsb
Link gekopieerd!
    4
    + 1
avatar

Bean wat jij zegt en vindt of krotje/kc het boeit me niks . Lokken van alles uit ,tegenreactie gaan we janken . Dat jullie nu elkaar lik(k)en zegt genoeg Doet krotjekc ook alleen omdat ie jouw nog heeft ,en zijn eigen accounts Voor de rest is hij uitgekotst

KROTJE
Link gekopieerd!
    2
    + 1
avatar

nu hoort ook ikkejajaja er bij volgens één van je vriendjes gtsb, wij alle 4 zijn één persoon, hoe scherp toch.

KROTJE
Link gekopieerd!
    1
    + 1
avatar

shreddertje.

Jay Fanta
Link gekopieerd!
    1
    + 1
avatar

Is veel te vroeg vertrokken, had nog minimaal 2 jaar bij Feyenoord moeten blijven.

ikkejaja
Link gekopieerd!
    9
    + 1
avatar

Krotje … echt he .. de grootste flapdrol op Fcu .. gtsb .. en hij is zo vol van zichzelf😂😂😂.. en hij is niets meer dan een achterbaks sneu mannetje🤡👌 … veel meer waardering dan voor Bean iig !! Die is dan weer eerlijk en recht door zee ., ipv die valse nichte reacties van gtsb 💩

FCJel
Link gekopieerd!
    5
    + 1
avatar

Als iemand reacties zoals bean plaatst, maar nieteens durft toe te geven dat hij eigenlijk voor psv is, zodat je gemakkelijk afstand kan nemen als dat je uitkomt, is dat ronduit laf en niet echt bewonderenswaardig. Maargoed, dat is mijn observering.

boyke
Link gekopieerd!
    4
    + 1
avatar

FC Update gaat helemaal naar de klote met deze soort berichtjes die puur wanbeleid mogen worden genoemd. Dat de een voor AJAX is de andere voor PSV en die voor Feyenoord of welke club dan ook moet iedereen voor zijn eigen weten al ben je voor Bloemkastikadeel en je mag gerust voor je club uitkomen maar al dat afkraken gaat echt stierlijk vervelen tot er iemand gaat komen om een aanklacht in te dienen. De wereld wordt rot gemaakt door haat en nijd op elkaar. Ja het klopt dat er gasten zijn die ik ook niet uit kan staan en hier een hele grote bek hebben en berichtjes inzenden waar de honden geen brood van lusten. Je kan er beter verstandiger aan doen die voor kennisgeving aan te nemen en niet op te reageren daar heb je al die gasten het meeste mee. Schenk er geen aandacht aan met al wat ze schrijven en stuur gewoon klachten in naar FC Update als die tenminste nog langer wil blijven bestaan.

KROTJE
Link gekopieerd!
    6
    + 1
avatar

Boyke, zo is het, je hebt helemaal gelijk. Ik ben Ajacied even voor het gemak. In alle artikelen over Ajax in welke vorm dan ook dan wordt door een groepje haters van Feyenoordzijde voortdurend beledigende en vernederende enkel antisemitische reacties op gegeven, gewoon uitlokkingen en dan worden de reacgties harder.Je mag eens of oneens over bepaalde items zijn, maar hou en doe het dan ook rationeel, maar dit groepje heeft er een genoegen in om beledigend over te komen. Als ik, wij een tegenreactie op geven dan worden zij vals. Wat ik niet snap is dat als je Ajaxhaat blijf dan weg bij die artikelen die over Ajax gaan. Ik zal nooit op puur Feyenoordartikelen te vinden zijn, wel mag ik de vrijheid hebben om wedstrijden waarin ook Feyenoord speelt in algemene zin mijn mening geven toch, er speelt ook nog een tegenstander ? Omgekeerd ook, mag iedereen zijn mening over Ajaxwedstrijden geven, maar doe het dan ook binnen bepaalde beschaafde kaders.

KROTJE
Link gekopieerd!
    8
    + 1
avatar

FCJel, Bean, jij of ik of wie dan ook mag zijn mening geven zoals hij denkt die inhoudelijk wil geven. Bean heeft op Ajax, Feyenoord en PSV, Driessen, Ten Hag, Verweij en anderen kritiek nou ja kritiek hij geeft gewoon zijn mening, maar ik kan hem nooit op iets beledigend betrappen. Ik vind dat eerder jij en je maatjes voortdurend Ajax tot op het bot kleineren. Ik pik het niet meer en daarom geef ik vanaf nu op iedere nare reactie lik op stuk, wen er maar vast aan en blijkbaar kunnen jullie daar niet tegen en worden dan vals en gaan nog naarder worden in jullie reacties en dan ga ook ik hard er tegen in, klaar. Er zijn 3 gasten: gtsb, goku en maupie die voortdurend confrontaties zoeken en dus uitlokken. FCJel dat jij Feyenoordsupporter bent prima, maar Ajax beledigen kan niet.

KROTJE
Link gekopieerd!
    6
    + 1
avatar

Dank voor je compliment ikkejaja, het doet mij niks wat jij vindt, was het maar zo dat ik er van leer, maar nee, je kunt aan mijn reacties zien dat zij open en neutraal zijn, TENZIJ vooral die 010Ajaxhaters voortdurend, echt voortduren de confrontatie op zoeken dan dien ik ze van repliek, als ik er zin in heb.

gtsb
Link gekopieerd!
    4
    + 1
avatar

Maupie krotje weet het niet meer. Ikkejaja is het account wat zegt wat hij niet durft

gtsb
Link gekopieerd!
    6
    + 1
avatar

Krotje geen ajax ,maar krotje en bean haters. Verder lul je na zelf te zijn begonnen na een uitlokkende reactie op een ex feyenoorder . Dus ja joh

gtsb
Link gekopieerd!
    6
    + 1
avatar

Krotje leuk huichel verhaal weer . Flink uitlokken ,en nu je wordt aangepakt ga je janken als een baby . Fff je andere accountje gebruiken ikkejaja. Man wat ben je triest . Jij bent geen kerel ,maar het grootste watje dat ik ken .

FCJel
Link gekopieerd!
    5
    + 1
avatar

Je bent voortdurend op Feyenoord artikelen te vinden kerel, hou je zelf of een ander niet zo voor de gek. Dat maakt mij geen klap uit, reageer lekker waar je wil. Dat doe ik ook, maar kom dan niet meteen met een of andere emotioneel labiele borderline dagboek. Ga eens niet zo zielig in de slachtofferrol zitten, wees eens een vent. Iedereen valt elkaar aan hier, en niet alleen jou of ajax. Eng gedrag.

KROTJE
Link gekopieerd!
    5
    + 1
avatar

Muppet, je bent niet meer te volgen: dictator, extra accountje ikkejaja, zuigen, king crimson, account laten verwijderen door FCUpdate, poeh........moeilijk dit hoor.

FCJel
Link gekopieerd!
    1
    + 1
avatar

@bean, ja dit is dus precies wat ik bedoel. Je blijft dat roepen over je kkd club, maar creëert daardoor een positie voor jezelf waarin je makkelijk afstand kan nemen van degene die je daadwerkelijk een warm hart toedraagt. Ik geloof er namelijk geen bal van. Je comments zijn namelijk geen reacties van een neutrale voetballiefhebber, maar van iemand die zijn directe concurrent neer wil halen. Net zoals we dat allemaal doen. En dat schreeuwen en verstoppen vind ik dus een positie.

KROTJE
Link gekopieerd!
    6
    + 1
avatar

Ja hoor FCJel, bewijs het maar eens, maar lees ook mijn reactie dat ik in algemene zin mijn mening mag geven over wedstrijden ook waar Feyenoord aan deelneemt, jij wilt mij dat toch niet verbieden ? Denk het niet. Ik ben nooit te vinden over de organisatie, spelers, bestuur en alle onzin over Feyenoord. Nogmaals tot in den treure, Feyenoord zegt mij niets, totaal geen emotionele binding, geen gevoel. Wat jij en je 010Ajaxhaters doen is in artikelen over Ajax altijd jullie vernederende reacties geven met veel hoon en lach en nu komt het........als een Ajaxsupporter of ik tegengas geeft dan gedragen jullie je als peuters, kleuters, pubers en schelden jullie ons voor verrot. Jij denkt toch niet dat ik dit over me heen laat gaan ? No way. Neem jou b.v. altijd zeiken over 110 miljoen aan mislukte spelers kopen, slechte ploeg, Ajax het Bayern München van Nederland, de ene keer heeft Ajax genoeg geld, de andere keer Ajax is armlastig en het duurt wel 5 jaar of langer dat Ajax weer terug is, kom op maat. De arrogantie van een supporter van een club die net landskampioen af is en niet al te best opereert daar kots ik van.

KROTJE
Link gekopieerd!
    1
    + 1
avatar

Goed gezien KC, vermoeiende gasten, het ergste inhoudloos. Maar goed zoals Boyke schrijft, laat gaan negeer.

Klantenservice
Link gekopieerd!
    5
    + 1
avatar

Houden we het gezellig kinders?😅

Klantenservice
Link gekopieerd!
    3
    + 1
avatar

@Bean thanks for proving my point 👍🏻

Laurens1
Link gekopieerd!
    4
    + 1
avatar

Ach die Köcku dacht zijn niveau van Feijenoord hier ook gestalte te geven, helaas liep het anders. Deze jongens hebben moeite hun trots op zij te zetten en nog harder te werken, ligt altijd aan een ander. Hij heeft leuke transfer verdiend en is niet de eerste welke het niet waar maakt! Deze jongens is ook niet zo goed als hij zelf denkt.

Kanthaaf
Link gekopieerd!
    3
    + 1
avatar

Joh Orkun, kom gewoon lekker een jaartje terug naar wat je echte club is (niet al te duur graag) en probeer het dan nog eens bij een andere echte club (liefst één die iets voorstelt) en laat die Schmidt maar lullen. Die gebruikt 40 spelers om één keer tweede te worden. Heb jij toch niks an.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen