Bosz maakt opstelling PSV tegen FC Twente bekend: twee wijzigingen ten opzichte van duel met Borussia Dortmund

17 maart 2024, 18:49
Foto: © Imago

Peter Bosz heeft de elf namen bekendgemaakt waarmee PSV gaat aantreden tegen FC Twente in de afsluiter van de 26e speelronde van de Eredivisie. Om zondagavond 20.00 uur wordt er afgetrapt tussen de nummer één en de nummer drie. De Eindhovense club staat momenteel zeven punten boven Feyenoord, en wil dit dus uitbouwen, nadat Feyenoord zondagmiddag won van SC Heerenveen.

In tegenstelling tot de Champions League-wedstrijd met Borussia Dortmund start PSV met André Ramalho in plaats van Mauro Junior. Voor de rest start Malik Tillman niet, want hij wordt vervangen door buitenspeler Hirving Lozano. Dat zijn de twee wijzigingen ten opzichte van de uitwedstrijd in het Ruhrgebied, die door de Eindhovenaren teleurstellend verloren werd, ondanks dat de ploeg van Peter Bosz de nodige kansen bij elkaar wist te spelen.

Artikel gaat verder onder video

FC Twente start met onder meer Boadu in Eindhoven, waar de Tukkers voor het eerst in ongeveer twee jaar niet gesteund worden door een volledig uitverkocht uitvak. 1.400 kaarten zijn er verkocht voor het bezoekersvak in Eindhoven, wat een capaciteit heeft van 1.600. Dit heeft te maken met het aanvangstijdstip van zondag 20.00 uur, wat niet bepaald geliefd is bij supporters.

Opstelling PSV: Benitez; Teze, Ramalho, Boscagli, Dest; Schouten, Veerman, Til; Bakayoko, De Jong, Lozano

Opstelling FC Twente: Unnerstal; Smal, Pröpper, Kjølø, Brenet; Sadilek, Rots, Bruns; Vlap, Van Wolfswinkel, Boadu

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

KROTJE
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Na 2 zaadpartijen die niet eens de waardering bijna voldoende krijgen ga ik hopelijk lekker genieten van echt voetbal tussen PSV en Twente, beiden spelen leuk tot soms goed voetbal zoals het gespeeld zou moeten worden.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen