Couhaib Driouech verbaast Kraay junior: ‘Dit zie ik niet vaak, doe je dit altijd? Is dit opvoeding?’

16 maart 2024, 23:42   Bijgewerkt: 16 maart 2024, 23:47
Foto: © ESPN

Couhaib Driouech heeft zaterdagavond na het thuisduel van Excelsior met RKC Waalwijk (1-1) voor verbazing gezorgd bij Hans Kraay junior. Reden was de manier waarop de vleugelaanvaller van Excelsior omging met de cameraman van ESPN.

Driouech meldde zich na de wedstrijd bij Kraay junior voor een interview. Voordat de 21-jarige flankspeler de verslaggever te woord stond, meldde hij zich eerst bij de cameraman van ESPN. “Ik wilde eigenlijk gelijk over de wedstrijd beginnen, maar ik ben zojuist getuige geweest van iets wat ik niet vaak zie. Je geeft de cameraman een hand en stelt jezelf voor. Doe je dit altijd?”, vraagt Kraay junior vol bewondering aan Driouech.

Artikel gaat verder onder video

Driouech blijft bescheiden onder de mooie woorden van Kraay Junior. “Ja, dat is wat ik normaliter doe”, reageert hij kort. Kraay junior wil daar echter meer over weten van Driouech “Is dit opvoeding? Of komt dit uit jezelf?”, vraagt de verslaggever.

“Nee, ik dat dat het gewoon uit mezelf komt”, repliceert Driouech. Kraay junior: “Respect, gewoon.” Driouech: “Dankjewel, dankjewel. Ik vind het normaal. Voor mij is het de normaalste zaak om iedereen te groeten. En dat doe ik ook altijd.”

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen