Daily Mail is gigantisch onder de indruk en deelt 8 en 7,5 uit bij Ajax

7 maart 2024, 22:04   Bijgewerkt: 7 maart 2024, 22:18
Foto: © Imago

In Engeland is men zwaar onder de indruk van Ahmetcan Kaplan. De 21-jarige centrumverdediger van Ajax blonk donderdagavond uit in het Conference League-duel met Aston Villa (0-0) en kan na afloop rekenen op veel complimenten én een uitstekende beoordeling van onder andere de Daily Mail.

Kaplan was donderdag voor de tweede wedstrijd op rij basisspeler bij Ajax, nadat hij afgelopen weekend in de Eredivisie tegen FC Utrecht ook al aan de aftrap verscheen. De Turkse stopper speelde een uitstekende wedstrijd en voorkwam in de slotfase met een uiterste krachtinspanning een zeker doelpunt van Leon Bailey.

Artikel gaat verder onder video

De Daily Mail geeft Kaplan een 8 voor zijn optreden tegen Aston Villa. De Engelse krant gaf geen enkele andere speler op het veld eenzelfde of hogere beoordeling, al komt Jorrel Hato met een 7,5 in de buurt.

Ook elders in het buitenland is men onder de indruk van Kaplan. Het officiële account van de Conference League op X staat ook stil bij de individuele wedstrijd van de Turk. “Wat een performance van Ahmetcan Kaplan”, luidt een lyrisch bericht gepost door het officiële account van de Conference League. “De beste speler vandaag”, schrijft een supporter van Aston Villa in de commentsectie.

Zo beoordeelde de Daily Mail de basisspelers van Ajax tegen Aston Villa:

Ramaj 7
Gooijer 6,5
Rensch 7
Kaplan 8
Hato 7,5
Sosa 6,5
Henderson 7
Manssverk 6,5
Hlynsson 6,5
Taylor 7
Brobbey 6,5

Wie bereikt de kwartfinale van de Conference League?

Laden...
2699 stemmen
Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

CG
Link gekopieerd!
    8
    + 1
avatar

Dat geeft al aan dat we niet slecht waren tegen Aston Villa, ook gezien de geblesseerde bij ons die niet konden spelen !!!

KROTJE
Link gekopieerd!
    1
    + 1
avatar

"Daily Mail is gigantisch onder de indruk en deelt 8 en 7,5 uit bij Ajax" Ik hoop dat de Ajaxhaters dit nu ook waarderen, lees het hele artikel. En dan ook dit: "Ook elders in het buitenland is men onder de indruk van Kaplan." Mooi toch voor een jonge speler die na zijn zware blessure pas 2 volledige wedstrijden speelde deze waardering ? Kaplan wordt een hele grote, Ajax gaat bij eventuele verkoop heel veel aan hem verdienen en het Turkse nationale elftal gaat hem binnenkort oproepen. Wat een complete verdediger een echte 'Kaiser'.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen