ESPN wil duidelijkheid van Arne Slot: 'Heb jij met Babadi gesproken?’

1 maart 2024, 07:49
Foto: © Imago

Arne Slot wil na de overwinning op FC Groningen in de KNVB Beker (2-1) niet ingaan op de eventuele komst van Isaac Babadi naar Feyenoord. De trainer van de Rotterdammers werd na afloop gevraagd naar de mogelijke komst van het PSV-talent, maar ontweek de vraag van verslaggever Sinclair Bischop.

Bischop (ESPN) wil van Slot weten of hij met Babadi heeft gesproken, zoals onlangs werd gemeld door 1908.nl. De trainer van Feyenoord wens hier echter, zeker na afloop van de wedstrijd tegen FC Groningen, niet op in te gaan:  "Ik ben ongelooflijk blij dat we de finale gehaald hebben", begint de oefenmeester van de Rotterdammers. "Volgens mij is dat waar het vanavond over moet gaan", legt Slot uit aan Bischop.

Artikel gaat verder onder video

Reden dat Slot niet op de transfergeruchten wil ingaan, zijn de uitlatingen van de Feyenoord-trainer over Couhaib Driouech van Excelsior. Feyenoord was geïnteresseerd in de aanvaller, maar Slot vond niet dat de aanvaller de Rotterdammers aan de bovenkant zou versterken:  "Ik heb hem (Driouech) later ook opgebeld om te zeggen dat ik niet zo blij was met wat ik destijds zei." 

Tegenover ESPN gaf Slot aan dat Babadi, in wie Feyenoord geïnteresseerd is, prima in de basis zou kunnen spelen bij de Rotterdammers. De aanvallende middenvelder lijkt volgens onder meer het Eindhovens Dagblad een akkoord te naderen met PSV over contractverlenging. De komende dagen zou daar meer duidelijkheid over moeten komen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

 • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

De stoker
Link gekopieerd!
  2
  + 1
avatar

Slot is een naar mannetje en het wordt steeds erger

Klantenservice
Link gekopieerd!
  25
  + 1
avatar

Omdat hij een vraag niet wil beantwoorden? Er zijn genoeg dingen die niet via de media moeten gaan. Zulke vragen moet je dan ook niet beantwoorden. Zijn spelers die niet ingaan op vragen over transfergeruchten, in jouw ogen dan ook nare spelers?

De stoker
Link gekopieerd!
  20
  + 1
avatar

Puur zijn gedrag om het voetbal heen

Klantenservice
Link gekopieerd!
  15
  + 1
avatar

Ik ken hem verder niet buiten zijn functie in het voetbal. Daar kan ik dus verder niet over oordelen.

Performance
Link gekopieerd!
  2
  + 1
avatar

denk dat jij familie bent van die Driessen, misschien ben jij het zelf wel onder een andere nick-name, anders ben jezelf net zo ziek

Blackie
Link gekopieerd!
  13
  + 1
avatar

is het zo belangrijk of hij welof niet met die speler heeft gesproken ( heeft geen toegevoegde waarde ) uit eindelijk beslist die jongen wat zijn zaakwaarnemer zegt wat hij moet doen. ( centjes )

Performance
Link gekopieerd!
  9
  + 1
avatar

aanstaande zondag bijltjesdag in Eindhoven, Feyenoords laatste busreis op weg naar de slachtbank, denk dat Babadi na deze gegarandeerde afstraffing geen trek meer heeft in dit Feyenoord

Goku
Link gekopieerd!
  19
  + 1
avatar

Alles is mogelijk, Feyenoord zit in een moeilijke fase qua vorm dus een overwinning van PSV is realistisch. Maar in de andere wedstrijd ging het niet makkelijk tegen Feyenoord, dus verwacht ik geen afslachting en hoop op winst maar denk gelijk spel

boyke
Link gekopieerd!
  18
  + 1
avatar

Dat zou best eens mogelijk zijn Performance en dan heeft PSV gelukkig de KNVB voor 100% achter zich staan door een wedstrijd voor de halve finale net te plannen voor een topwedstrijden tussen de nummers 1 en 2 . PSV is zwaar in het voordeel en Feyenoord is niet ongeschonden uit de strijd gekomen tegen Groningen mede door dank aan de KNVB en slechtste scheidsrechter van de eeuw Makkelie. Helaas heeft PSV de KNVB dus geheel achter hun staan zoals we gewend zijn.

Mike
Link gekopieerd!
  13
  + 1
avatar

Grappiger is dat het gebracht dat ESPN het vroeg.. maar volgens mij stelde fcupdate zelf ook deze vraag?

Ajeto!
Link gekopieerd!
  6
  + 1
avatar

Het is ook gewoon een zinloze vraag want dit zijn dingen die gewoon binnen kamers horen te blijven. Het enige wat het brengt is onrust

Oud keeper
Link gekopieerd!
  7
  + 1
avatar

Los van het feit of Slot wel of geen antwoordt wil geven op de vraag, blijft het een vreselijke man.

Mike
Link gekopieerd!
  18
  + 1
avatar

Ok. Bedankt voor de constructieve deelname aan de discussie.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen