'Ik denk dat ik in tijden niet zó'n goed Ajax heb gezien'

8 maart 2024, 08:41
Foto: © Imago

Hélène Hendriks laat zich donderdagavond in Vandaag Inside uiterst positief uit over het spel van Ajax, dat eerder op de avond met 0-0 gelijkspeelde tegen Aston Villa in de achtste finale van de Conference League. De presentatrice plaatst wel een kleine kanttekening, maar concludeert dat ze de club 'in tijden' niet zo'n goede wedstrijd heeft zien spelen.

Direct bij de start van de uitzending geeft Hendriks haar mening over de wedstrijd in de Johan Cruijff ArenA. "Ik moet er wel eerlijk bij zeggen: Aston Villa, vierde in de Premier League, die hebben een hele belangrijke wedstrijd zondag, tegen Tottenham Hotspur. Vijf andere spelers in de basis, ik vond het wel een klein beetje met de handrem erop."

Artikel gaat verder onder video

Dat neemt echter niet weg dat Ajax uitstekend voor de dag kwam tegen de ploeg van Unai Emery. "Ik denk dat ik in tijden niet zo'n goed Ajax heb gezien", zegt Hendriks. "Vuile meters voor elkaar maken, een duidelijk plan", somt de presentatrice op. "Nou hebben ze dat natuurlijk altijd wel, maar dat komt niet altijd tot uitvoer. En Brian Brobbey die levensgevaarlijk was", stipt Hendriks aan.

Daarnaast viel het haar op dat Ajax nauwelijks kansen weggaf tegen The Villans. "Wat ik wel knap vind, we hebben het natuurlijk vaak over de verdediging gehad. Eigenlijk een beetje zo lek als een mandje, maar dat was helemaal niet zo. Ze hebben bijna geen kansen weggegeven." Daarbij sprong het spel van Ahmetcan Kaplan, die pas voor de tweede keer sinds hij in de zomer van 2022 een contract tekende in Amsterdam, een basisplaats had: "Ze hebben een ontzettend goede spits, Ollie Watkins, maar die kwam er niet aan te pas. Dat is op zich dus heel goed gedaan door Kaplan."

Ajax bereikt volgende week de kwartfinale van de Conference League

Laden...
1223 stemmen
Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Zozo
Link gekopieerd!
    16
    + 1
avatar

Man man man, wat een zaadpartij. Er zijn maar ongeveer 10 spelers ter wereld die zo'n wedstrijd om kunnen buigen, maar die spelen niet bij de nr.4 van de PL en zeker niet bij Ajax. Als je de wedstrijden aantrekkelijker wil maken, moet je terugspelen op de keeper verbieden. Het wordt waarschijnlijk niet beter, maar je krijgt gegarandeerd meer spektakel voor de toeschouwer. Je zit nu naar 1,5 uur niks te kijken.

Oud keeper
Link gekopieerd!
    14
    + 1
avatar

Er zit een knop op je TV.😉

Zozo
Link gekopieerd!
    7
    + 1
avatar

Wat een dooddoener.

Zozo
Link gekopieerd!
    19
    + 1
avatar

Tuurlijk chef, vooral blijven hangen in het oerconservatieve voetbalwereldje, waar stokoude bobo's de dienst uitmaken. Veel beter dan een bijdrage leveren hoe het spel aantrekkelijker te maken voor de toeschouwer ( voor wie het bedoelt is) dan voor de 'enge' van Gaals van deze wereld.

KeesC
Link gekopieerd!
    10
    + 1
avatar

Dan moet je naar die 10 spelers in de wereld gaan kijken. Wat een onzin verhaal. Veel plezier bij de twee wedstrijden per jaar die jij kunt kijken.

KROTJE
Link gekopieerd!
    11
    + 1
avatar

Ik heb meer zaadpartijen gezien van de ploegen 1, 2 , 3 en 4 gezien, maar dan ook spermaloze partijen, geen spannende kinky wedstrijden.

Goku
Link gekopieerd!
    13
    + 1
avatar

Nou nou een "goede" wedstrijd van Ajax, het is beter dan wat we van dit seizoen gewend zijn.

Laurens1
Link gekopieerd!
    16
    + 1
avatar

Persoonlijk dikke nederlaag verwacht, echter met grote inzet en onderschatting AV prima resultaat bereikt. Henderson valt me erg tegen !

Oud keeper
Link gekopieerd!
    12
    + 1
avatar

Het is te hopen.

Makka1949
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Zag de verwaande René van der Gijp niet dat Brobbey (beste spits van de eredivisie) werd weggeduwd ? Schaf een andere bril aan,en stop met onzin uitkramen.

KROTJE
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Zo is het Makka.

CG
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Dat is ook zo !!!

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen