Kenneth Perez: 'Mijn gevoel zegt dat hij geen toekomst heeft bij Ajax en beter rond kan kijken'

7 maart 2024, 23:37
Foto: © ESPN

De wedstrijd tegen Aston Villa (0-0) biedt supporters van Ajax de nodige hoop, maar is volgens Kenneth Perez niet voldoende voor John van ’t Schip om aan het roer te blijven bij Ajax. De analist van ESPN verwacht nog altijd dat Van ’t Schip komende zomer wordt vervangen door een nieuwe trainer.

In de nabeschouwing op ESPN krijgt Perez de vraag wat zijn gevoel zegt over de toekomst van Van ’t Schip bij Ajax. “Dat die er niet is. Niet als hoofdtrainer.” Het gerucht dat Van 't Schip volgend seizoen aan andere rol zou krijgen bij Ajax, lijkt Perez niet aannemelijk. Hij betwijfelt namelijk of de interim-coach dat ziet zitten.

Artikel gaat verder onder video

“Als je hoofdtrainer bent geweest, en daarna een soort adviserende rol krijgt of uithangbord van de club wordt, lijkt dat me niet leuk”, denkt Perez. Zeker niet als je ambities hebt om hoofdtrainer te zijn. Dan wil je er niet een beetje bij hangen, maar dan wil je verantwoordelijkheid hebben en gezag hebben over een elftal. Dan kun je misschien beter ergens anders kijken of je hoofdtrainer kunt worden.”

Samenvatting: Ajax - Aston Villa in de Conference League

De analist verwacht dat Ajax op zoek zal gaan naar een nieuwe trainer, omdat Van ’t Schip ‘niet heeft bewezen dat hij in een korte tijd een structuur kan neerzetten en echt iets teweeg kan brengen’. “Hij heeft dat enigszins gedaan, maar ik vond de wedstrijd tegen AZ echt niet goed, tegen FC Utrecht winnen ze met 2-0, tja. Vanavond zag ik voor het eerst dat er echt muziek in zit. Ik denk niet dat Van ’t Schip niet voldoende heeft bewezen dat hij met dit matige materiaal echt iets kan bewerkstelligen.”

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Derk62
Link gekopieerd!
    7
    + 1
avatar

Wie kan dat wel met dit materiaal??

Blackie
Link gekopieerd!
    12
    + 1
avatar

oke , Perez dit is je kans ga "solliciteren" mooi podium om je voetbal kennis te etaleren.

CG
Link gekopieerd!
    6
    + 1
avatar

Zijn gebrabbel ? Dat kunnen wij ook goed doen!. Maar wij zijn beter!!

Laurens1
Link gekopieerd!
    12
    + 1
avatar

Één zwaluw maakt nog geen zomer. Kwalitatief is het erg beperkt wat er rondloopt. Jammer dat de lat steeds lager gelegd wordt. Kaplan is één van de weinige samen met de keeper en Brobbey welke het Ajax niveau halen, rest is erg matig. Die Gooijer gewoon lachwekkend, wat een onkunde. Onkunde is het adagium helaas in de arena! Schip is niet de juiste man straks, te aardig, bezem door selectie!

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen