Maurice Steijn: 'Wij wilden hem alle vijf hebben, maar Mislintat stelt Ramaj op eigen houtje aan'

4 maart 2024, 21:09
Foto: © Ziggo

Maurice Steijn denkt dat Nick Olij het niet minder had gedaan als doelman van Ajax dan Diant Ramaj. De Haagse coach wilde in zijn tijd als Ajax-trainer maar al te graag de doelman van Sparta toevoegen aan de selectie van de Amsterdammers, maar zag Sven Mislintat een andere koers varen.

"Wij wilden alle vijf, de hele technische staf en de scouting, Olij hebben van Sparta. Hij doet dan op eigen houtje Ramaj aanstellen", begint Steijn in het programma Rondo op Ziggo Sport. "Goede keeper, maar ik denk dat Olij het niet minder had gedaan bij Ajax", zegt de oefenmeester, die momenteel zonder club zit. Ramaj is een van de weinige aankopen van Mislintat die momenteel wel naar behoren rendeert in Amsterdam, maar Steijn denkt dat Olij dat op een soortgelijke wijze had kunnen invullen.

Artikel gaat verder onder video

Ramaj kreeg in het begin van het seizoen ook niet de kans van Steijn, die de voorkeur gaf aan Jay Gorter na de blessure van Geronimo Rulli. Het zorgde voor grote verbazing bij Mislintat, die Ramaj met hoge verwachtingen naar de Johan Cruijff ArenA had gehaald:  "Daar is hij heel boos over geworden, maar daar hadden wij ook onze argumenten voor. Hij riep ons binnen met de keeperstrainer en vroeg waarom wij die keuze hadden gemaakt", zegt Steijn over die situatie. De trainer benadrukt wel dat Mislintat zich niet met de opstelling van Ajax bemoeide.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Waarom19
Link gekopieerd!
    15
    + 1
avatar

Maurice Stein de loser is toch verleden tijd. Bij hem ligt het altijd aan anderen. Hij is gewoon een hele slechte trainer .

Skid row
Link gekopieerd!
    24
    + 1
avatar

Jij hebt onder hem getraind? Kan jij helemaal niet over oordelen!

Dropkick
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Jij bent een loser als je zo'n domme mening geeft .

Vito
Link gekopieerd!
    8
    + 1
avatar

Ramaj is toch een stuk beter dan Gorter!

Dropkick
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Bij een NL club kon Mislintat zijn eigen zakken niet vullen , alleen bij veelal minder sterk financial clubs in het buiten b.v een club als Zagreb .

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen